Haberler

Beşiktaş, Cenk Tosun'u 27 Milyon Euroya Everton'a Gönderdi

Güncelleme:

Beşiktaş, golcü oyuncusu Cenk Tosun'un transferi için Everton'la 27 milyon euroya anlaştı.

Cenk Tosun'un Beşiktaş hikayesi sona erdi! Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibi Everton'la 26 yaşındaki futbolcusunun transferi için el sıkıştı.

NTV Spor'un haberine göre; uzun süren pazarlıklar sonucunda iki kulüp, 27 milyon euroya anlaştı.

FİKRET ORMAN: HAFTA SONUNA KADAR NETLEŞİR

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BeIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Cenk Tosun transferinde son aşamaya kadar geldik. Kulübümüz kadar oyuncularımızın menfaati de önemli. Hafta sonuna kadar netleşir" dedi.

TÜRK FUTBOLUNUN TRANSFER REKORU KIRILDI

Cenk Tosun, transferiyle birlikte Türkiye'den satışı gerçekleşmiş en pahalı futbolcu oldu. Bu rekor daha önce 15 milyon euro ile Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'e aitti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Cenk Tosun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

tillo:

çok uçuk rakam :)iyi kazık atmış fiko evertona bu adam 10 milyon euro bile etmez

16
27
yanıtYanıtla
CENK TOSUN:

HEHE KENDİMİ KAKALATTIM :D BEŞİKTAŞ KAZANDI BEN KAZANDIM AMA BAŞKA KİMSE KAZANAMAYACAK. ARTIK YATMA ZAMANI UZUN Bİ SÜRE GOLLERE VEDA EDİYORUM ÇÜNKÜ ORASI İNGİLTERE GÖZ AÇTIRMAZLAR BANA :D

10
29
yanıtYanıtla
8jk D:

ORASI İNGİLTERE :D adama göz açtırmazlar arkanı döndürmezler :D türkiye deki ligi gibi vurdugum gol olsun 10 penaltıdan atim yok öyle bi dünya bitti cenk bey :D artık türkiyeye dönüş bonservisin 2 milyon euro :D:D:D

11
25
yanıtYanıtla
xxxx:

sen İngilizlerden iyi mi biliyorsun. beri bu konuda taraf tutmayın. senin hangi takımı tuttuğun belli

yanıt3
yanıt0
Tosun:

Elenirlerse bahane hazir cenk tosun olsaydi elenmezdik simdiden diyim size

16
13
yanıtYanıtla
emin:

kına yakarsan hokkabaz

yanıt4
yanıt3
muhammet:

biz ne diyoruz sen ne diyosun bu ne çekememezlik . . . . bitin artık gereksizler

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazınsavaş:

allem kullem ile antepten bedava aldınız , antebin bu durumda olmasında sizinde günahınız var , 2 milyon euro sunu antebe verin de günahınız azalsın

8
18
yanıtYanıtla
.:

ZAMANINDA TABATAYI BJKYE KAKALADINIZ ONA SAY

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazınsavaş:

türkiye adına iyi transfer. . . allah evortonlu yöneticilere akıl versin , para çok akıl nanay

8
14
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title