Haberler

Cengiz Ünder'in menajeri Mirsad Türkcan, dev kulüplerin milli oyuncuya talip olduğunu açıkladı

Güncelleme:

Transfer döneminin öne çıkan ismi Cengiz Ünder'in talipleri her geçen gün artıyor. Oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan, Napoli'nin dışında başka büyük kulüplerin de milli yıldıza talip olduğunu doğruladı.

Serie A ekiplerinden Roma'da oynayan Cengiz Ünder'in menajeri Mirsad Türkcan, milli futbolcunun geleceğiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Napoli'nin oyuncuya ilgi gösterdiği bilinirken yıldız ismin menajeri, ilgilenen takımın sadece Napoli olmadığını ve başka dev kulüplerin de devrede olduğunu söyledi.

NTV'nin sorularını yanıtlayan Mirsad Türkcan, "Avrupa'nın dev kulüplerinin Cengiz Ünder'i transfer etmek için girişimlerinin olduğunu söyledi. Türkcan "Cengiz ile ilgilenen tek takım Napoli değil. Şu an kulüp ismi veremem fakat Avrupa'da dev olarak kabul edilen kulüplerin Cengiz için girişimleri var. Cengiz'in şu an tek hedefi, kalan 10 maçta daha fazla şans bulup Roma'ya katkı sağlamak" diye konuştu.

NAPOLI'NIN TEKLİFİ KABUL EDİLMİŞTİ

Gösterdiği gelişimle Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına giren oyuncu için son olarak, Napoli'nin bir teklif yaptığı öğrenilmişti. İtalyan basınında Roma'ya yapılan 30 milyon euroluk teklifin kabul edildiğine dair haberler de yer almıştı.

İSTENİLEN PERFORMANSI GÖSTEREMEDİ

2017 yılında Başakşehir'den ayrılıp Roma'ya gelen 22 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımında istenilen performansı gösteremedi. Cengiz Ünder, 2019/20 sezonunda Roma'yla 21 maça çıktı ve rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mirsad Türkcan Cengiz Ünder Roma Haberler

500

Yorumlar (5)

Ali koç:

Fbye gelecek tir

3
4
yanıtYanıtla
levent ŞENOL:

çobanisalı allah ayaklarını düz basmasına nasip etsin onlar avrupayada gider TÜRKİYEMEDE para kazandırır teşekkurler mehmet abime ve tüm altın orduya

0
2
yanıtYanıtla
levent ŞENOL:

onun genini b, l, yorum FB eninde sonunda gelecektir

0
2
yanıtYanıtla
Kalk sabah oldu:

Fenerbahçeye gelir yatı orada marina da çünkü gelmişken forması nı hediye eder

yanıt0
yanıt0
levent ŞENOL:

mehmet abi bizler çobanisalı olarak senin sayende o bizlerin çocuklarımıza nasıl emanet ediyorsak TÜRKİYEM sizinle iftar etmesi gerekiyor mehmet bey dersem bana kızarsın biliyorum o yuzden mehmet abi demek istiyorum başarılar altın ordu. . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title