Haberler

Bursaspor, Atiker Konyaspor'a Karşı Daha Üstün

Süper Lig'de yarın Bursaspor deplasmanda Atiker Konyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de yarın Bursaspor deplasmanda Atiker Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu randevu öncesi Bursaspor'un rakibine üstünlüğü dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Bursaspor, yarın deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak ve saat 14.00'de başlayacak olan bu zorlu randevuda Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Cevdet Kömürcüoğlu üstelenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

BURSASPOR'UN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İki ekip Süper Lig'de daha önce 28 kez karşılaştı. Bu maçlarda Bursaspor 12 galibiyet elde ederken, 8 mücadelede ise beraberlikle sonuçlandı. Diğer 8 maçta ise Atiker Konyaspor'un yüzü güldü. Bursaspor'un Konya ekibine karşı kazandığı 12 galibiyetin yalnızca 2'si deplasmanda geldi.

BİRİ FORMDA DİĞERİ DÜŞÜŞTE

Her iki takımın son maçlarına bakıldığında ise Bursaspor'un daha formda olduğu görülüyor. Bursaspor,  ligdeki son 6 maçında mağlubiyet yüzü görmezken bu maçların 3'ünü kazandı, 3'ünde ise berabere kaldı. Bursaspor böylelikle oynadığı 9 lig maçının ardından 6 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış oldu. Atiker Konyaspor ise son 7 lig maçında sadece 1 kez kazandı. Bu süreçte sadece 2 puan toplayan ev sahibi ekip, 4 mücadeleyi ise kaybetti.

BURSASPOR'UN EKSİĞİ ÇOK

Bursaspor'da eksik oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Son olarak William Troost-Ekong da sakatlanırken, tecrübeli oyuncu bu maçta forma giyemeyecek. Ekong'un yanı sıra Harun Tekin, Mikel Agu, Yusuf Erdoğan, Onur Atasayar, Serdar Kurtuluş, Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal da Bursaspor'un eksik oyuncuları arasında yer alıyor.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cevdet Kömürcüoğlu Alpaslan Dedeş Konyaspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title