Haberler

4 golle Bursaspor'a turu getiren Batuhan Kör: Hedefim önce milli takım sonra da Avrupa

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'ye attığı 4 golle Bursaspor'a turu getiren ve bir anda dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Batuhan Kör, tur atladıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Türk futbolunun yeni golcüsü, hedefinin önce milli takımda sonra da Avrupa'da forma giymek olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu'nda Bursaspor, İzmir'de Göztepe'yi uzatmalara giden karşılaşmada 5-4 yenerek adını bir üst tura yazdırırken, takımına 4 golle turu getiren Batuhan Kör performansıyla yıldızlaştı. Mücadele sonrası Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan 19 yaşındaki futbolcu, "Bugün (dün) 4 gol atacağımı hiç hayal etmemiştim" dedi.

Bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Batuhan, "Öncelikle kendi performansımdan ziyade, takım olarak mücadelemiz çok iyiydi. Takım olarak elimizden geleni yaptık. Bir üst tura çıktığımız için çok mutluyuz. Bursaspor'un hedefi her zaman kazanmaktır. Bu hedefe de ulaştığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

"ÖNCE MİLLİ TAKIM, SONRA AVRUPA"

Bursaspor'un genç yıldızı ayrıca, 5-4 galip geldikleri maçta 4 gole imza atacağını hayal bile etmediğini söyledi.

Batuhan son olarak, hedefinde milli takım forması giymek olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle Bursaspor formasıyla bu kulübe her şeyimi vermek istiyorum. Daha sonra da milli takımda oynamak ve Avrupa'da kulübümü temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

trabzonspor:

Bu delikanlı tam bir ŞÖRLOTH helal olsun böyle adamlara TÜRK futbolunun çok ihtiyacı var. Sahip çıkılması lazım.

13
1
yanıtYanıtla
AA:

ŞIMARMAZSA TÜRKİYENİN SORLOHT U OLUR, FİZİGİ İYİ DAHA GÜÇLENİRSE İYİ OLUR, ÖNCELİKLE BURSASPOR KENDİNİ İSPATLAYIP FAYDASI OLMASINI DİLERİM, İSTANBUL TAKIMLARINA GİDERSE BUNDAN ÖNCEKİLER GİBİ KAYBOLUR. . .

yanıt1
yanıt0
...:

Bir maçta iyi oynadı diye hemen yıldız oldu. Alın size Türkiyedeki futbol anlayışı

9
3
yanıtYanıtla
Kaptan:

Çocuğun geçmişini incele sonra yorum yap...

yanıt5
yanıt1
Ebru:

Parayı bulsunlar gece kluplerinden çokmazlar rahat olun siz. Ali Akman 4 haftadır gol atamıyor. Yıldız oldu yıldızı söndü bile

6
4
yanıtYanıtla
GOLCÜ:

Maçı izledim, ayakları çok temiz, çok sakin ve hızlı düşünüyor. Umarım kaybolmaz, hele İstanbul takımlarına gelip yedekte kaybolmasın.

7
2
yanıtYanıtla
bursa:

bu iki takımın maçlarını izlerken zevk alıyorum daha tüyü bile çıkmamış gençler maşallah çatır çatır top oynuyorlar abilerine ders veriyorlar

5
1
yanıtYanıtla
Sinan:

Fiziğini güçlendirirse çok iyi yerlere gelir inşallah.

5
0
yanıtYanıtla
Hasann:

Helal olsun Bursaspora türk futbaluna örnek olacaktır inşallah

5
0
yanıtYanıtla
Avrupa:

bizde takim kalmadi baska hedef secin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title