Haberler

Burhaniye'de Banka Müdürleri Çalıştay Raporu İçin Bir Araya Geldi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO), ilçedeki banka müdürlerini ağırladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO), ilçedeki banka müdürlerini ağırladı. Çalıştay raporu için BUBYO Müdürü Doç.Dr.Oğuzhan İlban'ın davetlisi olarak kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen, ilçedeki banka müdürlerinden Bülent Aslan, Okan Erdoğan, Işıl Sümer, İsmail Yağcı, Hasan Çelik, Kadir Güngör ve Ayşe Şenay Arslan, daha önce Burhaniye Ticaret Odası ortaklığı ile okulda gerçekleştirilen Bankacılık ve Finans Çalıştayı'nın nihai sonuç raporunu oluşturdu.

Toplantıda, Körfez bölgesinin finansal potansiyelini belirlemek için yapılan SWOT Analizinin üzerindeki son görüşmeler ve fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Burhaniye, Havran, Ayvalık, Edremit (Akçay, Altınoluk) ve Küçükkuyu bölgelerinin güçlü ve zayıf yanları ile bölgelerin önündeki fırsatlar ve tehditler bankacılık sektörü için değerlendirmeye alındı. Toplantının sonunda, bölgelerden elde dilen sonuçlar "Körfez Bölgesi" başlığı altında birleştirilerek nihai sonuç elde edildi. Ortaya çıkan veriler yakın zamanda sonuç raporu olarak basılıp çoğaltılarak paydaşlar ve ilgili kurumlar ile paylaşılacak. Toplantıya başkanlık eden Bubyo Müdürü Doç.Dr. M.Oğuzhan İlban, geleneksel hale gelen banka müdürleri toplantısına bu yıl da devam ettirdiklerini belirterek, "Geçtiğim bahar döneminde gerçekleştirdiğimiz çalıştayın sonuç raporunu tamamlamak için müdürlerimizle tekrar bir araya geldik. Hem okulumuzdaki Bankacılık ve Finans Bölümümüz için hem de bölge bankacılık sektörü için birlikte olumlu çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de çalıştayımızın sonuç bölümünü tamamlayarak birlikte gerçekleştirdiğimiz uzun süreli işbirliklerimizden birisini daha sonuçlandırmaktan memnuniyet duyuyorum. Bankalarımızla daha birçok yeni projede birlikte çalışmak için fikir birliğine vardık. Kendilerine okulumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İsmail Yağcı Bülent Aslan Balıkesir Burhaniye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title