Haberler
Güncelleme:

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli Evlilik Haberlerini Yalanladı

'Poyraz Karayel' dizisinin iki başrol oyuncusu önümüzdeki hafta evleneklerine dair haberleri, Kaleli'nin ajansı tarafından yapılan bir açıklamayla yalanlandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

okan:

Hemen hemen bütün haberleri okurum. altındaki yorumlara bakarım. biraz düşünüyorum ve diyorum ki ''''biz ne olmuşuz yaaa. . . ''''. kimimiz milletin izdivacıyla uğraşıyoruz kimimiz devleti kurtarmaya çalışıyoruz!!!Yazık bize!!! bide bu konular hakkında tartışıyoruz bile. . . Allah aşkına işinize gücünüze bakın yaaa. bize ne bu insanların mutluluğundan. sokakta görseler selam versen selamını almaz kibirli insanlar bunlar. sanki burdaki burdaki yorumlarınızı okuayacakta evliliklerine öyle karar verecekler. . .

10
0
yanıtYanıtla
kesicimobilWeb@haberler.com:

Bende uyku uyuyamaz olmustum. Oh be artik herseyi ögrendik.

10
0
yanıtYanıtla
BUNLAR NEYiN NESIDiR,,,?:

Bunlar, neyin nesidir, türkmüdür, müslümanmidir, hiristiyanmidir, yahudimidir , , , , ? bunlar neyi temsil ediyorlar, , ? bizim milli kültürümüzde böyle bir yasanti yoktur, , bunlar dinsizler gibi yasayip yine dinsizler gibi ölecekler, , yaziklar olsun, ,

8
0
yanıtYanıtla
KARL:

banane be

7
0
yanıtYanıtla
realistMobil-ANDROID:

rizeli iş adamının kılına dokunamazlar.bu adamı tanımıyolar.aziz yıldırım yanına halt etmiş

3
1
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

zaten kiz yeni bosandi suan duygusal bosluktan hata yapmasi cok muhtemel.bence biraz bekle..ha bi de su tersine akmaz bi kere ayrildigin adamla bi daha cikma muhtemelen yine bitecektir..adam ayni adam :)

3
1
yanıtYanıtla
emir şahinmobilWeb@haberler.com:

Banane ister evlenin ister evlenmeyin??

1
0
yanıtYanıtla
asya:

ay

0
0
yanıtYanıtla
yasology:

Bize ne ya laaaa kim ne yaparsa yapsın

0
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Bunlar sanatçımı özellikle burçin ne kadar abartıldı ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title