Haberler

Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, TFF'ye İhtarname Gönderdi: Trabzonspor Paramızı Yatırsın

Güncelleme:

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile Onur Recep Kıvrak, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek TFF'ye ihtarname gönderdi, tek taraflı fesih hakkını kullanarak serbest kalmayı talep etti.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle noter aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na ihtarname gönderdi.

"Profesyonel futbolcuların statüsü ve transfer talimatının" 28. maddesine dayanarak alacaklarının ödenmesini isteyen iki kaptan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak, tek taraflı fesih hakkını kullanarak serbest kalmayı talep etti. Trabzonspor, ihtarnamenin kulübe tebliğinden 30 gün sonra içerisinde iki futbolcuya da geçmiş alacaklarını ödemediği takdirde Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak var olan sözleşmelerini tek taraflı fesih edecek ve transfer döneminde serbest oyuncu statüsüne düşecek.

BORDO-MAVİLİ KULÜPTE TEPKİ VAR

Sporx'de yer alan habere göre; yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı futbolcularına ödeme yapmakta zorlanan Trabzonspor'da kadroda yer alan futbolcuların kulübe herhangi bir ihtarname çekmeyip, iki kaptan Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın sözleşme fesih için noter aracılığıyla ihtarname göndermesi bordo-mavili camiada tepki ile karşılandı.

Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın TFF'ye gönderiği ihtirnamede dayanak olarak kullandığı "Profesyonel futbolcuların statüsü ve transfer talimatının" 28. maddesi şu şekilde;

"Kulüp futbolcunun ücretlerini ödemekte temerrüde düştüğü ve/veya futbolcunun sosyal güvenlik haklarını ihlal ettiği takdirde, futbolcu sözleşmesini feshetmek arzusunda ise, kulübüne ve bilgi için TFF'ye noterden keşide edeceği bir ihtarname ile 30 gün içerisinde ücretinin ödenmesini ve/veya sosyal güvenlik haklarının yerine getirilmesini bildirmek zorundadır. Kulüp, söz konusu mehile rağmen ücretini ödemediği ve/veya sosyal güvenlik haklarını yerine getirmediği takdirde, futbolcu mehilin sona ermesinden itibaren ancak 7 gün içinde sözleşmesini feshedebilir"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Recep Kıvrak Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

aç tavuk kendini mısır tarlasında sanar:

Trabzon şampiyon olacakmış hamsi kavağa çıkarsa Trabzonda şampiyon olur

9
13
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ KAYAHAN:

Şampiyon Fener Lider Rize Olur Bu Sezon.

yanıt2
yanıt0
trabzon dılek:

yaran var yanıyorsun fuat abıı. . kıskanın kudurun ohhhhhh hamsı degılde temel reıs kanaryaya nasıl yedı . )) ayrıca trabzona davet edıyorum gelın bakalım burda tava muhabbetını konusalım

yanıt2
yanıt2
trabzonlu dilek hanıma cevap:

dilek hanım bir dilek tut da trabzon burak ile onurun parasını ödesin yoksa tavanın altındaki tüpcü gazı keser muhabbetin yarım kalır

yanıt1
yanıt1
kayserili kayahana cevap:

puan cetvelini tersten mi okuyorsun normal kayseri lisin sinekten yağ çıkarır kayseriler

yanıt3
yanıt0
Fırtına 61:

Burak Yılmaz doyamadın Trabzonspor''a ihtar çekmelere. . . İhtar çekmelere ayırdığın zamanı biraz futbola ayırsaydın o kadar ofsaytlara düşmez, taraftara el kol hareketi çekmezdin. Az sabır doyuracağız seni oynamadığın, hak etmediğin halde aldığın paralara. . .

14
2
yanıtYanıtla
galatasararlılar pendik:

burak çok iyi ve dürüst çocuktu bu çocuğu arda bozdu arda nerde yok başak şeir kadrosunda yok burak nerde yok onurda bunlara takıldı oda yok bunlar kimin meyveleri fatihin kabaday ları fatih nerde şuanda fedaisi hasan şaşla galatasarayı bitirdiler yok etmeye çalışıyorlar fener 14 puan topladı 15 maçta idia ediyorum g s onuda toplayamayacak fener gs nin üstünde bitirecek sezonu gercekler acı olsada durum bu

10
6
yanıtYanıtla
UA:

Hayal mı kuruyosun kuş

yanıt0
yanıt0
DÜRBÜNLÜ:

HEM ADAMI KADRO DIŞI BIRAK HEM PARASINI ÖDEME BU NASIL BİR HAMSİ KAFALILIKTIR

7
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bakın 3 haftadır trabzon iyi gidiyor bide şampiyon olursa bişey gibi kalırsınız. . . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title