Haberler

    Eski Futbolcusuna Ödeme Yapmayan Bucaspor, Küme Düşme Cezasıyla Karşı Karşıya

    Güncelleme:

    2010-11 sezonunda forma giyen oyuncusu Kevin Pariente'ye ödeme yapmayan Bucaspor, 24 saat içinde para bulamazsa küme düşme cezasıyla karşı karşıya kalacak.

    TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta transfer yasağı yüzünden altyapı kadrosuyla mücadele ederek düşme hattında yer alan ve başkan Cihan Aktaş'ın maddi sorunlar ve destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle istifa ettiği Bucaspor'un önünde büyük tehlike var.

    PARASI ÖDENMEZSE BUCASPOR KÜME DÜŞÜRÜLEBİLİR

    Sarı-lacivertlilerin Spor Toto Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda takımda forma giyen Kevin Pariente, 24 saat içinde tüm alacağının ödenmemesi halinde FIFA'ya kulübe 6 puan silme ve küme düşürme cezası verilmesi talebiyle başvuru yapacağını bildirdi. Yönetim, Pariente'yle daha önce yapılan protokoldeki taahhütlerin yerine getirilmediğini hatırlatıp kulübün bu ödemeyi yapacak gücünün olmadığını açıkladı. Bucaspor yönetimi, Pariente açıklamasında destek isteyerek şu ifadeleri kullandı:

    "ÇOK ACİL OLARAK MADDİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

    "Kulübümüzün önceki dönem yabancı oyuncularından Kevin Abraham Jonathan Pariente, önceki dönemlerde yapılmış olan protokoldeki taahhütlere, ödeme planına uyulmaması üzerine bakiye alacağının tamamını, işlemiş faizini ve ceza şart bedelini talep etmiştir. Pariente, kulübümüze 24 saat içerisinde alacağının ödenmemesi halinde derhal 6 eksi puan ve ligden düşme cezası verilmesi için başvuruda bulunacağını beyan etmiştir. Birçok defa uzlaşmak için teklif yapılmış, yeniden yapılandırma ve protokol yapılması talep edilmiş ise de geçmiş dönemde kolaylıklar sağlamasına rağmen bu kez uzlaşmak istememiştir. Bu tutum tarafımızdan çok manidar karşılanmaktadır. Kulübümüzün FIFA'ya başvuran bu kişilere ödeme yapacak gücü bulunmamaktadır. Çok acil olarak kulübümüzün maddi desteğe ihtiyacı bulunmaktadır. Başta Buca Belediyesi olmak üzere camiamıza ve kamuoyuna saygı duyurulur."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cihan Aktaş Bucaspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    aasdwe:

    2010-11 sike sezonunda fenerbahçe maçında 3-1 öne geçip, daha sonra skandal bir şekilde 5-3 yenilen takımın ilahi adaletin gerçekleşmesi durumudur. eskişehir, bucaspor bunlar hep 2010-11 sezonunun ceremesini çekiyorlar.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    zeynommmm:

    süper likte borç batağında olan larıda düşürün adalet li olun

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Bucaspor1928:

    Sizin gücünüz ancak Buca''mıza yeter zaten. Sözde üç büyüklerin 500-600 milyon euro borcu var. Onlar da küme düşsün o zaman. Amatöre düşsek de ölümüne Bucaspor!

    5
    0
    yanıtYanıtla
    FB18:

    TAKIMLARIN KADERİ OLMAYAN HAYALİ PARALARLA TRANSFER YAPIYORLAR ÖDEME GÜNÜ GELİNCE RÜYADAN UYANIYORLAR

    3
    0
    yanıtYanıtla
    KARA KARTALL:

    Başakşehirin sonuda böyle olcak buraya yazıyorum

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Bucalee:

    Umarım öyle olurlar. Boş tribünlere oynayan takımlar süper ligde. Buca ksk Mersin Sakarya Kocaeli alt liglerde. Dünyada eşi benzeri yoktur.

    yanıt1
    yanıt0
    Boşişler uzmanyardımcısı:

    Kampanyayı futbolcuyu almadan önce yapmayı akıl etselermiş daha iyi olurmuş sanki

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ÜZÜMKOKANSEMT:

    Buca Belediyespor''un ismi değiştirilip, Buca Futbol Kulübü isminde yeni bir kulüp kurulmalıdır. Bunu 2-3 seneden beri söylüyorum. Bu kadar borç ödenmez. Boşuna vakit kaybediyoruz. Gönül isterdi ki Bucaspor kurtulsun ama kulüp harcamalarının şahıslara değil de kulüplere yazıldığı bir ülkede yaşıyoruz.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    İZMİRİN AĞASI BUCA:

    süper lige çıktığımız zaman kulübü bir sürü borca sokan başkanlar mehmet bektur, şeref üstündağ neredesiniz acaba. altınordu başkanı mehmet seyit özkan hiç için sızlamıyor mu. bucasporu yarı yolda bırakıp gittin. buca belediye başkanı levent piriştina nerede tutulan sözler. yatacak yeriniz yok vallahi. 90 yıllık kulübü soktuğunuz hale bakın.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    AHMET:

    Taraftarsız Başakşehir şampiyonluğa oynasın. Bucaspor iflas etsin. Adaletini sevdiğimin ülkesi.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title