Haberler

Borussia Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa'yı Satış Listesine Koydu

Güncelleme:

Borussia Dortmund, Favre'nin kadroda düşünmediği Kagawa ve Nuri Şahin'i transfer dönemi bitmeden elden çıkarmaya karar verdi.

Borussia Dortmund'un RB Leipzig ile oynadığı lig maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Nuri Şahin ve Shingi Kagawa'yı satması bekleniyor.

Alman basınında yer alan haberde Borussia Dortmund Teknik Direktörü Lucien Favre'nin, kadrosunda düşünmediği Kagawa ve Nuri'nin transfer dönemi bitmeden takımdan ayrılacağı belirtildi. Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Axel Witsel, Mario Götze, Jadon Sancho gibi isimlerin gerisinde kaldıkları için Nuri ve Kagawa'nın satılması bekleniyor.

KAGAWA'YA 3 BÜYÜKLER TALİP OLMUŞTU

Kagawa için hem Galatasaray, Fenerbahçe ve Belşiktaş hem de Sevilla ve Marsilya'nın ilgisi bulunuyor. Nuri Şahin'in de adı son dönemde Fenerbahçe ile anılmıştı.

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala iki yıldız oyuncunun geleceğinin kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

barmen:

Nuri`nin devri artik gecti, ondan hic bir yarar gelmez.

11
1
yanıtYanıtla
hocaa:

devri bitmişse beşiktaş alır, huzur evine çevirdiler takımı, genç yetenek parlatacak hocada yürek ister. isim yapmış futbolcularla kendilerini garantiye alıyorlar, hoca genç yerli futbolcu parlatamıyor, yönetimdede sıkıntı var tranfer bitecek hala eksik yerlere futbolcu alamadı. gelen futbolcu ne zaman takımı uyum sağlayacak. elindeki yıldız sandığın savaşmıyon ruhunu vermeyenleride gönderde şiş kadro azalsın oğuzhan gibi

yanıt3
yanıt1
kartal.:

desene nuri ve kagawa cuma günü beşiktaşta.

5
5
yanıtYanıtla
Fofana:

Bence artık yeter bu kadar çok yabancı futbolcu almayın takımlarımız yerli ve genç futbolcu ları takımlara kazandırmaları lazım şuan yabancı futbolcu lar yüzünden takımların bir çoğunun yaş ortalaması 30 un üzeri yakında milli takım çıkaramaz duruma geleceğiz

4
4
yanıtYanıtla
KRAL ALEX:

DOGRU SOYLUYON HASAN ALİ GİBİ BURAK YILMAZ GİBİ BES PARA ETMEZ FUTBOLCULAR MI SEYREDEDLEIM

yanıt3
yanıt0
andsmero denizli:

tinerci umudu. . .

2
6
yanıtYanıtla
bztt:

kagawa iyi oyuncu

4
1
yanıtYanıtla
dr.titanic:

comolli ve cocuya hemen bilet verip gönderilmeli.iyi bir yerli hocayla annaşılmalı samet aybaba yılmaz vural gibi tecrübeli takımı toparlayacak hoca lazım türkiyeye onlarca hollandalı hoca geldi hepside kovuldu.vallahi ben şaşırdım ali koç akıllı biri zannederdim hiçmi eskilerden ders almadı hayret.eğer comolliye güveniyorsa dahada kötü comollide yalandan başka birşey yok yüzlerce yetenekli oyuncuyu takip ediyorduya......

5
0
yanıtYanıtla
BJK:

BEŞİKTAŞ İKİSİNİDE AL. ŞAMPİYON OLURUZ.

4
1
yanıtYanıtla
KARTAL:

inşallah ikisini de alır ozaman takım güçlenir

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title