Haberler

Bitexen nedir, nasıl giriş yapılır? Bitexen güvenilir midir? Bitexen para yatırma ve para çekme nasıl yapılır?

Güncelleme:

Son dönemlerde kripto para alım-satımlarının artması ile pek çok kripto para uygulamasının ne olduğu, nasıl giriş yapıldığı ve güvenilir olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Bitexen nedir, nasıl giriş yapılır? Bitexen güvenilir midir? Bitexen para yatırma ve para çekme nasıl yapılır?

Kripto piyasasında işlem yapmak isteyen vatandaşlar için Bitexen mobil uygulaması ile ilgili detayları sizler için derledik.

BİTEXEN NEDİR?

Bitexen, Türkiye'de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online dijital varlık alım satım platformudur.

Bitexen, bankacılık, parite ve türev yatırım araçları alım satım platformları, ödeme sistemleri, bilgi güvenliği, finansal suistimallerin önlenmesi ve inovasyon konularında yıllarca çalışmış olan Türk mühendisler tarafından geliştirildi.

Bitexen'in web sitesinden alınan bilgiye göre, Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformu'nda yüzden fazla dijital varlık listelenmektedir.

İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı Bitexen Teknoloji A.Ş. 5.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermaye ile hizmet vermektedir.

BİTEXEN GİRİŞ İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Bitexen'e giriş yapmak için web adresi (https://www.bitexen.com/) üzerinden Bitexen tarafından istenen bilgileri girmeniz gerekli.

BİTEXEN HAKKINDA

İTÜ Arı merkezli bir fintech şirketi olan Bitexen 2018 yılında kuruldu. Aradan geçen bu iki sene içerisinde yüz binlerce kullanıcıya ulaşan Bitexen bu sayede yerli kripto para camiasının dev isimlerinden biri haline geldi.

BİTEXEN GÜVENİLİR Mİ?

Türkiye'deki kripto para kullanıcılarının Bitexen'e dair en çok merak ettikleri şeylerden biri Bitexen'in güvenilir olup olmadığıdır. Bunun başlıca sebeplerinden biri, Bitexen'in diğer bazı borsalara kıyasla çok daha fazla kullanıcı bilgisi istiyor oluşudur. Kemal Cenk Erdem Koin Bülten'le yaptığı yayın sırasında bu soruya da değindi ve bazı soru işaretlerini giderdi.

Erdem, Bitexen olarak kuruldukları günden beri kimlik bilgisi topladıklarını ve bunu aslında geleceği düşünerek yaptıklarını açıkladı. Erdem, Bitexen'in gerekli tüm KYC standartlarını uyguluyor olmasının sebebi olarak potansiyel regülasyonları gösterdi. Erdem Türkiye'deki kripto para sektörünün ilerleyen zamanlarda regüle edilmeye başlayacağına inandığını ve kullanıcılara ilişkin kimlik bilgilerinin bu yüzden toplandığını söyledi. Bitexen; kurulduğu zamandan beri izlediği bu katı politika sayesinde gelecekte herhangi bir yasal sorun yaşamamayı umut ediyor. Bu gibi politikaların benzerlerini global borsalarda da görmekteyiz.

Bu verilerin nasıl saklandığına ilişkin de bazı bilgiler veren Erdem, birkaç farklı güvenlik firmasıyla irtibat halinde olduklarını, bu firmalardan birinin uluslararası tanınırlığı olan, üst düzey bir isim olduğunu ve bu ismin yakın zamanda açıklanacağını söyledi.

BİTEXEN İLETİŞİM BİLGİLERİ NEDİR?

Bitexen Teknoloji Anonim Şirketi

Yönetim ve Satış Ofisi : Kültür Mh. Nispetiye Cd. Akmerkez B3 Blok Kat:7 Beşiktaş / İstanbul

Merkez : Reşitpaşa Mahallesi Katar Cad. Arı 6 Sit. Enerji Teknokenti Apt.No:2/49/105 Sarıyer İstanbul

Mersis No : 0178118956900001

Tic. Sicil No : 136687-5

Vergi Dairesi : Sarıyer

Vergi No : 1781189569

E-posta: destek@bitexen.com

Telefon : +90 (850) 255 08 92

Uyarı : Haberler.com hiçbir uygulamanın güvenilirliğini kontrol etmez. Ve hiçbir platformun sorumluluğunu üstlenmez.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Teknik Üniversitesi Türkiye Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title