Haberler

    Bir Space Soldiers Klasiği!

    DreamHack Open Austin 2018 turnuvasında ülkemizin başarılı takımı Space Soldiers, Kuzey Amerika temsilcisi Rogue’yi 2-1’lik skorla geçerek 50.000$’lık ödülün sahibi oldu.

    Zübeyr Bozkurt / Skorer
    eSpor dalında ülkemizi dünya çapındaki turnuvalarda temsil eden CS GO takımı Space Soldiers, toplamda 100.000$ ödül havuzu olan turnuvada rakiplerine ezici bir üstünlük kurarak ödülde aslan payının sahibi oldu. Özellikle son dönemde takımla alakalı çıkan haberler ve olumsuz hava, şampiyonluk ile beraber geride bırakılmışa benziyor.
    1-3 Haziran arasında düzenlenen turnuvanın grup aşamasında ilk olarak karşılaştığı Kuzey Amerika temsilcilerinden Complexity'i 16-10 ile geçen temsilcimiz, ikinci maçında Rogue'yi 8-16 ile geçmeyi başardı.
    Grup aşamasından sonra çeyrek final karşılaşmasında Optic Gaming'i serilerde 2-1, Danimarka temsilcisi Heroic'i de 2-0 gibi net skorlarla eleyen temsilcimiz Space Soldiers adını finale yazdırmayı başardı. Final müsabakasında 2 gün önce yendiği Rogue ile karşılaşan temsilcimiz oyuna kendi seçtiği Mirage haritasında başladı. İlk raund oyuncumuz Ahmet  "Paz" Karahoca aldığı 3 kill ile takımın final müsabakasına hızlı bir başlangıç yapmasını sağladı. Peşpeşe gelen skorlarla serinin ilk maçında 5-0 öne geçen Space Soldiers, Buğra "Calyx" Arkın'ın 25 kill ile ortaya koyduğu performans, ilk maçın kazanılmasında büyük rol oynadı.
    İkinci maç Rogue takımının tercihi ile Overpass haritasında oynandı ve temsilcimiz serinin ikinci maçında varlık gösteremeyerek serilerde durumun 1-1'e gelmesine engel olamadı. Finalin 3. ve son maçı Inferno haritasında oynandı, temsilcimiz Space Soldiers tercübesini konuşturarak adeta ne kadar çok final kazandığını gösterircesine gövde gösterisi yaparak 16-2 gibi rakibine nefes dahi aldırmadığı bir oyunla maçın ve turnuvanın kazananı oldu. Özellik 3.maçın silah raundlarında yüksek bir performans sergileyen Buğra "Calyx" Arkın aldığı 4 kill ile takımına büyük katkı sağladı.
    Buğra "Calyx" Arkın'ın bu performansı elbette gözlerden kaçmadı ve oyuncumuz turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kuzey Amerika Spor Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title