Haberler

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak 'kaset' paylaşımı: Gerçek depremi izleyin, köpekler federasyonu yedi

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından gündemi sarsacak iddialar ortaya attı. Çakar, "Bir avuç köpek, federasyonu yedi. Bir kaset bombası patlayabilir. İşte o zaman gerçek deprem olabilir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifasıyla gündem sallandı. Özdemir'in istifasıyla ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Özdemir'in yoğun eleştiriler ve baskı nedeniyle sağlığının bozulduğu ifade edildi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada zirveye oturdu. Çakar birbirinden çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşte Ahmet Çakar'ın paylaşımları:

"Sevgili spor kamuoyu gördünüz mü? Bir avuç köpek, federasyonu yedi, Nihat Özdemir başkan gitti. TFF'yi istifaya götüren sürecin baş aktörü Servet Yardımcı'dır. Onun ve MHK'nin istifası da gerekir.

"KASET PATLAYABİLİR"

Çok yakında bir ortam dinleme konuşma kasedi patlayabilir. Nihat Özdemir'in yanında bulunan ve göreve getirdiği insanlarla ilgili. Allah muhafaza, işte o zaman gerçek deprem olabilir."

'Bir avuç köpek federasyonu yedi' diyen Ahmet Çakar'dan bomba iddia: Gerçek depreme hazır olun

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Ahmet Çakar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

cenker :

fıfa ve uefa umarım ki türkiye ye siyaset futbola bulaştığı için ceza verir yoksa hiçbir şekilde temizlenmez türk futbolu kendi içinde hesaplaşması lazım

63
17
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

para guc makam mevkı yancı asalakların ,sıyası cıkar cıların olduğu yerde namuslu adamlar cok kalmaz kalamaz

52
5
yanıtYanıtla
Fire show show:

Evet kesin vardır emin olmamakla birlikte hatta Bi ara ts fb maçındaki kimi operasyonunda ve hatta Erol hocanın dediği gibi ofsayt çizgilerinin bile otel köşelerinde planlandığı gibi spor programlarında soyleniyordu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title