Haberler

Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi

Yaklaşık 3 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Veli Kavlak, Göztepe ile oynanan U21 karşılaşmasında sonradan oyuna girdi, formasına kavuştu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta, eski yıldızı ve taraftarın sevgilisi Veli Kavlak'tan güzel haber geldi. Yaklaşık 3 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Veli, Beşiktaş - Göztepe U21 karşılaşmasında sonradan oyuna girdi, formasına kavuştu.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılar; Ersin, Süleyman, Abdullah, Alpay, Mehmet, Burak, Kartal, Mertcan, Oğuzhan, Mustafa ve Berke 11'i ile başladı.

BEŞİKTAŞ 1-0 KAZANDI

İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan Beşiktaş, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda bulduğu gol ile siyah beyazlılar karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü Oğuzhan kaydetti.

VELİ KAVLAK 64'TE OYUNA GİRDİ

Karşılaşmada dakikalar 64'ü gösterdiğinde sürpriz bir an yaşandı, uzun süren sakatlığı sonrası bir dönem futbolu bıraktığına dair haberler çıkan sonrasında yalanlayan Veli Kavlak, 8 numaralı formasıyla oyuna girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

mehmet bey:

30 yasında adam u21 de nasıl oyuna giriyor

4
8
yanıtYanıtla
Reis:

3 yıldır tüm Bjkliler bunun hasretiyle yanıp tutuşuyordu.

7
3
yanıtYanıtla
feyyaz:

u21 olabilir ama 3 tane büyük oynatabiliyorsunuz kurallar öyle sonucda profesyonel. .

7
1
yanıtYanıtla
messi:

Yazınabi valla iyiki sahalara geri donmus

1
0
yanıtYanıtla
Zalim:

U 21 diyorsunuz 30 yasindaki adam oynuyor suna 2 ci takim desenize

0
0
yanıtYanıtla
66yozgat:

Sonunda bu adam donuyor veli taraftarin hayran oldugu futbolcu veli medel atiba veli orta saha offff hayali bile inanilmaz

0
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Hadi veli oğlan hadi belime dolan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title