Haberler

Beşiktaş Yönetiminden Karar Çıktı: Şenol Güneş'le Yolları Ayıralım

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, Kasımpaşa maçı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş'le yolların ayrılması konusunda görüş birliğine vardı, düşüncelerini Fikret Orman'a iletti. Orman, Güneş'le görüştükten sonra son kararını verecek.

Süper Ligin ilk yarısının son maçında Kasımpaşa karşısında alınan 4-1'lik ağır yenilgi, Beşiktaş'ta taşların yerinden oynamasına neden oldu. Kasımpaşa yenilgisi sonrası Siyah-Beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılması gerektiği konusunda görüş birliğine vardı. Bu karar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a iletildi. Orman ise önümüzdeki günlerde Güneş ile bir araya gelecek. Bu toplantı sonrası Başkan Fikret Orman son kararını verecek.

MİLLİ TAKIM İÇİN ADI GEÇİYOR

Deneyimli çalıştırıcının sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitiyor. Güneş, maçtan sonra yaptığı açıklamada 'Görevimin başındayım' ifadelerini kullanmıştı. Kasımpaşa karşılaşması sonrası Trabzon'a giden Güneş'in tatilini burada geçirmesi bekleniyor. Fikret Orman'ın tecrübeli çalıştırıcı ile yapacağı görüşmenin ne zaman olacağı ise henüz belli değil. Güneş'in isminin ise A Milli Takım ile geçtiği biliniyor. TFF, Güneş'in Beşiktaş ile yolları ayırmasını bekliyor. Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile buluşmuştu.

FABİO CANNAVARO İSTANBUL'DA

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yerine düşündüğü Teknik Direktör Fabio Cannavaro ile İstanbul'da görüştü. İtalyan teknik adam, Talisca'nın da forma giydiği Çin kulübü GZ Evergrande'yi çalıştırıyor. İtalyan teknik adamın kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetiminin teknik direktör olarak ya Guti Hernandez'i ya da Cannavaro'yu görev başına getireceği ifade ediliyor. Yönetimin bu konudaki çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (113)

Bigalı:

Yabancı teknik direktörlere ödediğimiz tazminat davalarını unutmayalım üstelik mali durumumuzda ortada iken ; Sayın yöneticilerimizin tercihlerini yerli teknik direktörden yana olmalarını içtenlikle diliyorum. . .

6
41
yanıtYanıtla
ali:

yorumlara bakıyorum kimi arkadaşlara yazıklar olsun. doğru bencede şuan için değişim lazım ama şenol hocanın hakkını yiyemem. şampiyonlar ligi uefa da tarihsel başarılar elde ettik. şuan işler yolunda gitmiyor diye adamdan kurtulalım falan demek etik değil. uygun bir dille beşiktaş ile yolları ayrılabilir kırmadan saygı ortamında

27
12
yanıtYanıtla
beşiktaşın en iyi dönemini yaşattı:

ŞENOL GÜNEŞ TÜRK FUTBOLUNUN ''KARİZMASIZ'' DEVİDİR. KALECİLİĞNDEN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ DÖNEMİNE. . TRABZONDAK GÖSTERİŞLİ FUTBOL OYNATMASINDAN. . DÜNYA KUPASI ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE VE BEŞİKTAŞI 2 YIL ÜSTÜSTE ŞAMPİYON YAPMASI VE GÜZEL FUTBOL OYNATTIĞINI TARAFSIZ OLARAK BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ. ADAMI HEP KÜÇÜK GÖRDÜLER AMA TIRNAKLARIYLA Bİ YERE GELEN İNSAN OLARAK TARİHDEKİ YERİNİ ALMIŞTIR. . GÜNEŞİN YAPTIĞINI YABANCILAR YAPSAYDI EL ÜSTÜNDE TUTARLARDI. . ŞENOL HOCA TÜRK FUTBOLUNUN EFSANELERİNDEN BİRİSİDİR. .

24
5
yanıtYanıtla
bilal:

yönetim kendi istifa etsin şenol hoca da suç yok

20
3
yanıtYanıtla
1903:

SEN BÜTÜN SAĞLAM TOPÇULARI SAT. . BİR SÜRÜ GELİR ELDE ET. . SATTIĞIN ADAMLARIN YERİNE ADAM ALMA. . TAKIM KÖTÜ GİDİNCE ŞENOL GÜNEŞ E YIKMAYA ÇALIŞ. . YEMEZLER FİKRET ORMAN ! SORUMLUSU SENSİN ! O TAKIMIN BAŞINA EN KRAL TEKNİK ADAMI GETİR YİNE Bİ CACIK OLMAZ. . SEN PARALARI NAPTIN ÖNCE ONUN HESABINI VER ???? SONRA İSTİFANI YAZ VE GİT !

18
3
yanıtYanıtla
arıza:

ağzına sağlık

yanıt2
yanıt0
YA HEP YA HİÇ:

şenol güneş değil yönetimin değişmesi lazım. iyi futbolcuları sattılar. yerlerine iyilerini koyamadılar.

17
3
yanıtYanıtla
:

8TAŞ KÜMEYE

6
12
yanıtYanıtla
S.şahin:

Hemde biran evvel bu adamdan kurtulmalı Şanlı Kartalım, şimdi. İrileri bununla şampiyonluklar kazandık falan diyecekse, o zamanki takımı her teknik direktör şampiyon yapardı, asıl maharet bu kısotlı orta da bir şeyler yapabilmek, , bu kapasite maalesef Şenol hocada YÖK, BJK, dede yeri yokkk.

4
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şenol Güneş büyük teknik adam ve beşiktaş için büyük şans. . . . her sene şampiyon mu olunur . . kalırsa birkaç takviye ile seneye şampiyon olabiliriz ama giderse yok feda yok cefa demeye başlarız

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title