Haberler

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül Kasımpaşa maçında sakatlandı

Güncelleme:

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş, yıldız futbolcuları Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ü sakatlığa kurban verdi. İki futbolcu da mücadelenin ilk yarısında oyundan çıktı.

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül ilk yarıda sakatlandı.

Mücadelenin 10. dakikasında kendisini yere bırakan golcü oyuncu, değişiklik istedi. Kaptanlık pazubandını Atiba'ya bırakan 34 yaşındaki santrfor, yerini Güven Yalçın'a bıraktı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında ise Gökhan Gönül, sakatlanarak oyundan çıktı. Tecrübeli futbolcunun yerine Kevin Prince Boateng girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Gökhan Gönül Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Memleketim:

Yildizlara bak izaya gel.

1
0
yanıtYanıtla
Güleryüz:

Ya Allah aşkına teknik direktörler niye yabancı oyuncuların peşine takılmışlar . Ben olsam sahada en fazla 6 yabancıyla ligi oynatırım. Örnek GS sahadaki 11 lere baktığın zaman sanki yabancı ülke maçını izliyorsun olacak gibi değil. Hiç mi yerli oyuncu yok. yazık, yazık.

0
0
yanıtYanıtla
Kara kartal:

Tff yabancı kuralı yüzünden Burak 40 g.gönül 39 caner 41 yaşına kadar emre belezoğlu 45 yaşına kadar oynar:)) fb aykutu falan forvet e alır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title