Haberler

Beşiktaş - Partizan Maçının Ardından - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Partizan'ı 3-0 mağlup ederek gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Partizan'ı 3-0 mağlup ederek gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Ahmet Ürkmezgil, maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok güzel bir oyun ile turu geçtiklerini belirterek, "Zorlu lig maçlarından sonra inanılmaz basık havada maç oynandı. Tribünde hepimiz terledik, bu şartlar altında çocuklarımız çok iyi mücadele etti. Karşımızda çok koşan ve sert bir takım vardı. Buna rağmen çok iyi bir mücadele oldu. İlk yarının sonunda gelen ikinci golle rahatladık. İkinci yarı sertlik karşısında oyunu rölantiye alarak oynadık. Pepe galiba golcülüğe soyundu. İki golü vardı." ifadelerini kullandı.

Ürkmezgil, Oğuzhan'ın gol atmasına ayrıca sevindiklerinin altını çizerek, "Çok sevindiğim hususlardan biri de üzerinde baskı olan Oğuzhan'ın golü atmasıydı. Çok klas bir goldü. Oğuzhan'ın üzerinde çok gereksiz bir baskı kurulmuştu. Net bir sonuç, takımın güven bulması için iyi bir sonuç." şeklinde konuştu.

Transfer açıklaması

Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında gelen sorulara ise şu yanıtı verdi:

"Başkanımız başta olmak üzere transferle ilgili arkadaşlarımız uğraşıyorlar. Yarın akşama kadar zaman var. Mutlaka en doğrusu yapılacaktır. Şartlar elvermezse bu kadromuzla devam edeceğiz. Mutlaka transfer olacak diye bir şey yok. Şartlar uygun olursa oyuncu alınacaktır. Hocamızın istediği oyuncularla ilgili gerekli çalışmalar yapılacaktır."

Ürkmezgil, "Beşiktaş, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katacak mı?" sorusu üzerine, "Olayın içindeki arkadaşlardan son etapta ne oldu ne bitti diye öğrenmek çok doğru değil. İnşallah en hayırlısı olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Ürkmezgil Beşiktaş Partizan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title