Haberler

Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyecek olan Caner Erkin Fenerbahçe ile anlaştı

Güncelleme:

31 yaşındaki Caner Erkin, 4 yıl önce ayrıldığı Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyor. Menajerinin önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta devam etmeyeceğini açıkladığı Caner, sarı- lacivertliler ile prensipte anlaştı.

Fenerbahçe daha sezon bitmeden transfer piyasasında rüzgar gibi esmeye başladı. Mert Hakan Yandaş'ın Cim Bom'un elinden kapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, Caner Erkin transferinde de mutlu sona yakın.

31 yaşındaki sol bek, kulübü Beşiktaş ile bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda anlaşma sağlayamadı. Deneyimli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak dün yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda Caner'in Beşiktaş ile devam etmemesine karar verdik" dedi.

Emre Belözoğlu'nun yeniden Çubuklu formayla görmeyi çok istediği yıldız futbolcu, sarı- lacivertlilere yeşil ışık yaktı. Tarafların 1 milyon Euro maaş ve imza parası üzerinde 3 senelik sözleşme konusunda el sıkıştıkları öğrenildi.

HASAN ALİ GİDEBİLİR

Sarı-Lacivertliler'de bu sezon kadrodaki tek sol bek Hasan Ali Kaldırım'da. 30 yaşındaki oyuncu sakatlığı yüzünden ligde sadece 12 maçta forma giyebildi. Birçok kez performansı nedeniyle eleştirilen Hasan Ali'nin de sözleşmesi sona eriyor.

Milli sol bek, Kasımpaşa maçı sonrası gazetecilere hakkında çıkan haberler nedeniyle isyan ederken, ayrılacağının sinyalini vermişti. Hasan Ali takımda kalmazsa, Caner Erkin'in yanı sıra bir sol bek daha alınacak.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (18)

ha:

kim ki bu? ne işe yarar? futbolcu deseniz, doğru dürüst futbol oynadığını görmedim. . yüzde 90 tüm futbolcular gibi. sadece çene hikaye. avrupada varmıyız arkadaş?. bu adamların havası ne böyle?. sıradan futbolcu işte. 5 kuruş etmez

13
2
yanıtYanıtla
serdar:

koca fenerbahçe sol bek sağ bek bulamıyor yıllardır inanılır gibi değil emekliliği gelmiş adamı tekrar alıyor işde ülkemizin futbol kalitesi mantalitesi

13
0
yanıtYanıtla
umarım şakadır:

bu adamdan hala medet umanlar var maç içierisinde yaptığı çirkinlikler bir yana dursun fişlenmiş bir adam ve her an kart görme potansiyeli yüksek hele ki feneri doğramak için en küçük açık arayan türk hakemnleri varken tam bir saatli bomba ofansif yönü güçlü olabilir lakin defansif yani çok açok veriyor hele ki fenerin takım savunması bu kadar kötüyken sol tarafta defansif zaafı olan bi adamı almak ne kadar akıllıca üstelik yaşı geçmiş ve altyapıda ömer çakı gibi bir adam varken on şans verilmel

12
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Düne kadar küfür yağdıranlar şimdi geri istiyorlar ulan ne kaypaksınız hakikaten

10
1
yanıtYanıtla
Herzaman:

kaypaklikmi ben şahsen gelmesini istemem fakat unutmaki Caner Fenerbahcede oynarken sizde cok küfür ettiniz sonra Bjk formasi giyince her sey unutuldu zaten ona bakarsak ülkede cok kaypak varrrrr

yanıt2
yanıt1
xl:

bunun işi gücü çamurluk futbolla alakası yok buna boşuna para vermeyin bırakın gitsin gençlere bakın onlara şans verin

9
1
yanıtYanıtla
Yolun açık olsun:

Beşiktaş''ta iyi oynadı ve taraftarı önünde eğildi. Samimi mi bilemiyorum ama FB''liler kabul etmezler diye düşünüyorum.

7
2
yanıtYanıtla
fb:

yooo tam tersi gelsin koyu bir fenerbahçeli olarak inşallah gelsin geri fenerbahçe ye isterim daha çok asist ler yapıp goller atar fenerbahçede caner erkin hasan ali den 2 gömlek üstün bir oyuncu kendisi hasan ali kaldırım ile caneri kıyaslarsak caner real madridli marcelo gibidir hasan alinin yanında inşallah gelsin geri

yanıt1
yanıt1
Ercan aydogdu:

Bende mantık olarak canerin FB yararlı olacagini düşünüyorum taraftarın tepki göstereceğini düşünmüyorum gerçek taraftarin. Herşeyin hayırlısı.

yanıt1
yanıt7
başarılar caner:

caner beşiktaşa çok yakışmıştı. sol bek ve sol açık için alternatifsiz bir milli oyuncuydu. yalnız bu adam yıllardır 31 yaşında ve hiç yaşlanmıyor olması manidar!!!

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title