Haberler

Beşiktaş hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı yapacak!

Güncelleme:

Fenerbahçe derbisi sonrası Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde toplanan Beşiktaş yönetimi, yarın hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı yapma kararı aldı.

Süper Lig 16. haftasındaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beşiktaş yönetimi, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde olağanüstü toplandı. Toplantıda özellikle Serdar Aziz'in Vida'ya yaptığı müdahale sonrası maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın VAR'a gitmemesi konusu üzerinde durulduğu öğrenildi.

TRT Spor'un haberine göre toplantıdan basın toplantısı yapma kararı çıktı. Ahmet Nur Çebi, yarın derbide yaşanan hakem hataları ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

fenerlibahçeli34:

Duyan da zanneder ki; MHK, hakemler, VAR hepsi oturmuş BJK ile uğraşıyorlar. Daha önce de G. Saraylı beyler aynı lafları ediyorlardı. Kazandığınız haftalarda ''gık'' ınız çıkmıyordu. Eeeee, hakemler aynı hakem. !!! Penaltı, goller hepsi doğru. Hatta BJK nin golünde Ofsayt bile olabilir. Ama maksat sorunları halı altına süpürüp başarısızlığı birilerine yıkmak. Sor bakalım Teknik direktörüne bu ne biçim futbol oynamaktır diye bakalım.

7
6
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİ:

AĞLAMA BEŞİKTAŞ. . . ÇOK REZALET TOP OYNADINIZ. . . .

2
11
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

HABERİN BAŞLIĞI. TİNERCİLER KAMERALAR KARŞISINDA AĞLAYACAK. . .

2
10
yanıtYanıtla
II. Şippililuima:

Ne diyon le sen değişik

yanıt3
yanıt1
CÜNEYT ÇAKIR TİYATROSU:

CÜNEYT ÇAKIR BİR DAHA KESİNLİKLE BEŞİKTAŞ MAÇLARINA ÇIKMAMALIDIR NOKTA

10
1
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ÇIKSA KEŞKE METE KALKAVAN VE ÇAKIR. İÇİMİZDEKİ ÖFKEYİ GÖSTERİRİZ

yanıt0
yanıt1
enes:

hakemlerde insan hata yapabilir

3
8
yanıtYanıtla
Fenerbahçeli:

Ulan Fenerbahçenin başına bir ton hatalı maç geliyor hakettiklerimiz verilmiyor alanya maçı gibi kayıplarımız oluyor bune abi bu beşiktaş neden böyle Türkiye kupasındaki gibi maç tekrarlandı maça çıkmama kararı aldınız burda karı futbolu oynanmıyorr.

2
6
yanıtYanıtla
şaşkın:

Allah kimseye haram lokma yedirmesin. Sana hakkımı helal etmiyorum Cüneyt Çakır

7
0
yanıtYanıtla
HERİF:

türkiyede derbi maçlarını yabancı hakem yönetsin bizi hakemler daha hakem olamamış hakemlerimizin kararları taraftar olduğu takıma karşı dürüs doğru karar vermiyor YADA COK BÜYÜK BAHİS OYNUYOR MACI ISTEDİĞİ GİBİ BİTİRİYOR

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title