Haberler

Beşiktaş, Galatasaray'ın istediği Trezeguet'yi transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Transferde önemli isimleri kadrosuna katarak büyük bir ivme yakalamayı planlayan Beşiktaş, bir ara Galatasaray'ın da gündemine aldığı Aston Villa'lı Trezeguet'yi kadrosuna katmak istiyor. Mısırlı yıldız, İngiliz ekibine Kasımpaşa'dan transfer olmuştu.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir Galatasaray'ın da peşinde olduğu Trezeguet'yi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aston Villa'da forma giyen Mısırlı yıldız, Kartal'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor.

Arap medyasında yer alan habere göre siyah beyazlılar, daha önce Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giyen ve şu anda İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'nın oyuncusu olan Mahmoud Trezeguet'i kadrosuna dahil etmek istiyor.

ORTA SAHA SORUNU TREZEGUET İLE ÇÖZÜLECEK

Siyah beyazlılar, Trezeguet transferiyle beraber çok yönlü orta saha sıkıntısını çözmek isterken gelecek sezon kurulacak kadronun zirveye oynaması isteniyor.

Mısırlı futbolcu, 2017-19 yılları arasında Süper Lig'de Kasımpaşa forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

7575:

Galasaraydan önce beşiktaş istiyordu sonra galatasaray istedi :) şimdi beşiktaş gene istiyor beşiktaş trezegueti alsın 7 yıl rahat kanat aramaz zor ama trezeguet biraz istekli gibi duruyor kendi söylemişti beşiktaşa oynamak istediğini ama PL''den bi anda Süper lige gelmek mantıksız olur vatandaşı elnely bu transfere el atabilir çünkü mısırda aşırı sevilen bi oyuncu yönetim uygun maaşla anlaşırlarsa güzel bi tercih olur benim düşüncem 0 bitme ihtimali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title