Haberler

Şenol Güneş'in En Sevdiği Futbolcu Aras, Moldova Ligine Gitti

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bir dönem "En sevdiğim oyuncu" dediği Aras Özbiliz, Moldova takımlarından Sheriff Tiraspol'e transfer oldu.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci devresi için lisans çıkartmadığı futbolcusu Aras Özbiliz'i Moldova takımlarından Sheriff Tiraspol'e kiraladı.

Antalya'nın Belek beldesinde kamp yapan Sheriff Tiraspol resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada Aras Özbiliz'i Beşiktaş'tan kiraladığını duyurdu. Bu sabah yeni takımının kampına katılan ve arkadaşları ile tanışan oyuncunun akşam idmanına çıkacağı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tiraspol Beşiktaş Moldova Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Misafir:

Takiyyeci şenol. sever ama oynatmaz. Havası kirli der ama gidip orada hocalık yapar. Sevgisi belkide kendi soydaşı olmasındandır.

3
13
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Senol gunesin nasil biri oldugunu ortaya koyuyor. Son zamanlarda genclerbirligide dahil olmak uzere buyuk ayiplara imza atti. Sahsen bence sen gunes yanlis biri !

2
8
yanıtYanıtla
YASİN:

elhamdülillah bayerni geçeriz

2
1
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

bir dönem dediğiniz taş devri mi? hem sever hem de oynatma. o da enteresan. karakter olarak severim ama tekniği zayıf deseydin bari :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title