Haberler

Beşiktaş, Antalyaspor maçı öncesi tribünlere eski başkanlarının fotoğraflarını yerleştirdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nın tribünlerinde kulübe hizmet veren başkanların karton fotoğraflarına yer verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, vefalı bir harekete imza attı.

Maç öncesinde Vodafone Park Stadı'nın tribünlerinde kulübün eski başkanlarının karton fotoğraflarına yer veren siyah beyazlılar kulüp konuyla ilgili sosyal medyadan video paylaştı.

"HER DAİM KALBİMİZDE YAŞAYACAKLAR"

Resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda" Beşiktaş'a büyük hizmetlerde bulunmuş, her daim kalbimizde yaşayacak olan efsane başkanlarımız da Vodafone Park'ta yerini aldı" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Antalyaspor maçı öncesi tribünlere eski başkanlarının fotoğraflarını yerleştirdi

SEBA'NIN POSTERİ DE TRİBÜNDE

Salgına karşı alınan önlemler kapsamında ligin kalan bölümünde seyircisiz oynanacak maçlarda taraftarlar için özel bir tribün hazırlayan Beşiktaş Kulübü, iç sahada oynanacak karşılaşmalar için taraftarların kartonetlerini tribünlere yerleştirirken, kulübün onursal başkanı merhum Süleyman Seba'nın posterini de bir tribüne yerleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title