Haberler

Abdullah Avcı, Maia'nın dışında bir orta saha daha istedi!

Güncelleme:

Beşiktaş, Şilili orta saha oyuncusu Gary Medel'in takımdan ayrılmasının ardından 6 numara arayışlarını hızlandırdı. Thiago Maia'da son aşamaya gelinmesi sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı, yönetimden 1 orta saha daha istedi.

Beşiktaş, Lille kulübünden Thiago Maia'yı kiralama konusunda son aşamaya geldi. 22 yaşındaki Brezilyalı ön libero ile anlaşan Beşiktaş, futbolcunun kulübü Lille ile de pazarlıkları bitirmek üzere. Orta saha transferi için başka bir isimle daha temas halinde olan siyah-beyazlıların, teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda tercih yapacağı öğrenildi.

AVCI 1 ORTA SAHA DAHA TALEP ETTİ

Öte yandan teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Thiago Maia ile birlikte 1 orta saha daha talep ettiği öğrenilirken, gözler tecrübeli futbolcu Gökhan İnler'e çevrildi. Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakan Gökhan İnler ile hem eski hocası Abdullah Avcı, hem de Siyah-beyazlı yönetim bir görüşme gerçekleştirdi. Mehmet Topal'ı kadrosuna dahil eden Başakşehir'in de tecrübeli futbolcunun transferinde zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. Gökhan İnler, Başakşehir ekibinden bonservisini aldığı takdirde yeniden Beşiktaş forması giyebilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Gary Medel Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (6)

pala:

Mehmet topal boşta bonserviside elinde niye almıyorsunuz

1
3
yanıtYanıtla
Sen bir omre Medelsin:

Soyle Avci ne dersin... Adamlar bizim 2. Ligimizden oyuncu alip ilk 11de oynatiyorlar.. Biz neden kendi cebimizdeki elaleme veriyoruz. Avci bey siz ne icin geldiniz...Dom dom kursunu soylemeye mi bir Avci vurdu beni...

4
0
yanıtYanıtla
M. Kasım Kırmızı:

Sen hep oyuncu iste hocam. Alt yapıdan bir tane ortasaha yokmu bu takımda. Bi bak daaaa alt yapıya.

2
0
yanıtYanıtla
Kartal Kartal Kartal Kartal:

Sakami yapıyorsunuz bizde onun gibi hatta ondan daha kaliteli daha gençler var Oğuzhan Özyakup dan daha mı iyi yazık

1
0
yanıtYanıtla
ali:

eğer bu takımı şampiyon yapamazsan tek sorumlu abdullah avcıdır elindeki 1 futbolcuyu satıyorsun 2 tane alıyorsun çocuklar bile yapmaz böyle hata ve alt yapıda var oradan alsana dışarı anca para yediiriyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAKAMI BU ORDA BILE 1 DE OYNAYAMIYOR BIZDE NE ALAKA TEKRARDAN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title