Haberler

Belhanda ve Feghouli performanslarını artıramazlarsa kadro dışı kalabilirler

Güncelleme:

Galatasaray'da Kuzey Afrikalı iki oyuncusu Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda problemi devam ediyor. Başkan Mustafa Cengiz'in açıklama yapmasına kadar giden olayların neticesinde iki oyuncuyla özel görüşme yapılıp sahaya odaklanmaları istenecek.

Galatasaray'da Feghouli ve Belhanda için çanlar çalıyor. İki oyuncunun ücrette indirim konusu gereksiz yere uzamaya devam ediyor. İndirime yanaşmadıktan sonra saha içinde performansları iyice düşen ikili, Başkan Mustafa Cengiz'in de tepkisini çekmişti. Mustafa Cengiz, iki oyuncuyu kastederek "Ne halt yediklerini biliyorum, açıklayacağım" demişti.

Fatih Terim'in ise Cengiz'in bu sözlerine karşılık yakın çevresine "Oyuncularla sözleşmemiz devam ediyor. Ya saha içinde performansları daha da düşerse? Gerek yoktu" dediği iddia edilmişti. Yönetim ve Terim arasında da soruna dönüşen Feghouli ve Belhanda sorununun son hamlesinin kadro dışı bırakma olabileceği söyleniyor.

İLK SEÇENEK MOTİVE OLMALARINI SAĞLAMAK

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; sınırlı kadro nedeniyle Belhanda ve Feghouli'yi oynatmayı sürdürmek ve tekrar sahaya motive olmalarını sağlamak ilk seçenek olarak gündemde duruyor. Rangers ve Kasımpaşa maçlarındaki performansları nedeniyle tepki toplayan Feghouli ve Belhanda öncelikle özel bir görüşme yapılacak.

Duruma göre kadro dışı bırakma ihtimali doğacak. Bu durumda devre arasına kadar ne Belhanda ne de Feghouli, Galatasaray forması giyemeyecek. Her iki oyuncuyla ocak döneminde yollar ayrılacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (1)

D:

leylaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title