Haberler

    Bayer Leverkusen 4-3 Borussia Dortmund

    Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın 21. haftasında BayArena'da oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında Kevin Volland'ın golüyle 1-0 öne geçti.

    Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın 21. haftasında BayArena'da oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında Kevin Volland'ın golüyle 1-0 öne geçti.

    Borussia Dortmund 22. dakikada Mats Hummels ve 33. dakikada Emre Can'ın topu filelere göndermesiyle skoru 2-1 yaptı.

    Ev sahibi ekip, 43. dakikada Kevin Volland ile bir gol daha buldu ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 berabere tamamlandı.

    Çekişmeli geçen karşılaşmada sarı-siyahlılar 65. dakikada Raphael Guerreiro'nun golüyle durumu 3-2 yaparak bir kez daha öne geçti.

    Bayern Leverkusen 81. dakikada Lean Bailey ve 82. dakikada Lars Bender ile üst üste iki gol daha attı ve karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.

    Bu sonuçla Borussia Dortmund 39 puanda kalırken, Bayer Leverkusen puanını 37'ye çıkardı.

    Sarı-siyahlıların devre arasında Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre Can, Bundesliga'ya döndükten sonra oynadığı ilk maçta gol attı.

    Karşılaşmada ilk 11'de başlayan ve 87 dakika oyunda kalan Türk asıllı Alman futbolcu Bundesliga'da en son golünü 2014'ün mayıs ayında Bayer Leverkusen formasıyla Eintracht Frankfurt'a karşı kaydetmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bundesliga Leverkusen Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title