Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde TOFAŞ'a 84-80 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Aleksandar Trifunovic, "Mutlaka bu düşüşün bir çıkışı olacaktır, diye düşünüyorum." dedi.

Trifunovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, böyle bir mağlubiyetten sonra bir şeyler söylemenin kolay olmadığını, az sayıdaki rotasyonla devam ettikleri süreçte David John Kennedy'nin bugün süre alamadığını, Berk Uğurlu'nun da maç içinde sakatlandığını ifade etti.

Aldıkları mağlubiyetlerin ana kaynağının dar rotasyon olduğunu kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu:

"Transfer yasağını kaldırdık. Bir an önce transfer yapmaya çalışıyoruz. Çok fazla oyuncu var ama önemli olan bizim takıma uygun oyuncu bulabilmek. Transferde hiç hata yapma şansımız yok. Mutlaka bu düşüşün bir çıkışı olacaktır, diye düşünüyorum. Şu anda yanımızda olmayan şans ikinci yarıyla birlikte gelecektir."

Trifunovic, mücadelelerinin karşılığının bu olmadığını, çalışmaya devam etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Müsabakada sağ bacağından sakatlanan Berk Uğurlu'nun hastaneye götürüldüğü ve MR'sinin çekileceği bildirildi.

TOFAŞ cephesi

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, Pınar Karşıyaka'da David John Kennedy'nin oynamamasının onlar için büyük kayıp, kendileri için avantaj olduğunu belirtti.

Pınar Karşıyaka'nın çeşitli sorunlarla uğraştığını kaydeden Ene, şöyle konuştu:

"Pınar Karşıyaka, kim oynarsa oynasın dirençli bir takım. Biz çok zor bir deplasmandan geldik, yollardayız. Deniz aşırı bir seyahatten geldik. Bugün tam olarak enerjimizi ortaya koymadık. Ritmin dışında yanlış kararlar verdik hücumda. Rakibimiz değişken savunmalar yaptı. Maçın böyle olacağını öngörmüştük. Oyunun sonunu iyi oynamak önemliydi, bunu da başardık. Dar rotasyondan dolayı Pınar Karşıyaka'nın maçın sonuna doğru düşeceğini tahmin etmiştik. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde önemli bir ULEB Avrupa Kupası maçımız var. Kazanırsak gruptan çıkmayı garantileyeceğiz. Bugün çok enerji harcadık, iyi dinlenmemiz lazım."

Ene, ligde 10'da 10 yapmalarının takımın karakteri ve kazanma isteğini göstermesi açısından çok önemli olduğunu, kendi adlarına doğru işler yaptıklarını söyledi.

Bu konumda bulunmalarının mutluluk verici olduğunu vurgulayan Ene, "Ancak bu galibiyetler bize bir şey kazandırmaz, bundan sonra da sürdürmemiz lazım." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Berk Uğurlu David John Orhun Ene Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title