Haberler

Başkent Derbisine Doğru

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Süper Lig'in İlk Haftasında Kardeş Takımlarıyla Oynayacakları Gençlerbirliği Oftaşspor Maçıyla İlgili Olarak, "Gençlerbirliği Oftaşspor Maçının Bizim İçin Ligdeki Diğer 16 Maçtan Farkı Yok" Dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Süper Lig'in ilk haftasında kardeş takımlarıyla oynayacakları Gençlerbirliği Oftaşspor maçıyla ilgili olarak, "Gençlerbirliği Oftaşspor maçının bizim için ligdeki diğer 16 maçtan farkı yok" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ilk maçında kardeş kulüpleri Gençlerbirliği Oftaşspor ile karşılaşacak olmanın heyecan ve gurur verici bir olay olduğunu belirtti. Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirten Akyüz, "Gençlerbirliği Oftaşspor maçının bizim için ligdeki diğer 16 maçtan hiçbir farkı yoktur. Onu anlamlı kılan, isminin başında Gençlerbirliği olması, ligin yeni takımı olması ve bize göre Türkiye'nin en

sempatik takımlarından biri olmasıdır" ifadelerini kullandı. Süper Lig'de 4 takımla temsil edilen Ankara'da İstanbul derbilerini aratmayacak derbi maçlar oynanacağına inandığını ifade eden Akyüz, "Ankaralı futbolseverlerin göstereceği ilgi ile Ankara'nın futbolun da başkenti olmaması için hiçbir neden görmüyorum. Umarım artık Ankaralı futbolseverler şehrine ve takımlarına sahip çıkarak, futbolda İstanbul egemenliğine son verirler" dedi.

Akyüz, 2007-2008 sezonun tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başkentli futbol severleri Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği-Gençlerbirliği Oftaşspor maçına çağırdı.

(EKO-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title