Haberler

Başkan Şahin: "Turizm Potansiyelimizi Harekete Geçiriyoruz"

Uluslararası Bafra Kapıkaya Festivali'nin bu yıl ziyaretçi akınına uğradığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un turizm potansiyelini daha fazla geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Geçen yıl Bafra Belediye Başkanı olduğu dönemde Başkan Zihni Şahin tarafından başlatılan Kapıkayafest bu yıl da yoğun ilgi gördü. Çeşitli etkinliklerle Samsun'un turizmini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Şahin, "Turizm uzun soluklu bir süreçtir. Bu süreçte çeşitli adımlar atmak, yatırımlar ve tanıtımlar yapmak gerekir. Samsun için hedeflerimizden biri de turizmdir. Çünkü turizm bacasız sanayidir. 17 ilçemiz de çok önemli turizm potansiyellerimiz vardır. Biz bu potansiyellerimizi harekete geçireceğiz. Turizm alanında ilerleyeceğiz. Uluslararası Kapıkaya Festivalimizde geçen yıl Bafra Belediye Başkanı olduğumuz dönemde hayata geçirdiğimiz bir etkinliktir. Bu yılda devam ettirildi. Bu güzel festival için bizlerle olan tüm Samsunlu ve Bafralı hemşehrilerimize, katılımcılarımıza ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kapıkaya Samsun Bafra Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title