Haberler

Başakşehir, Fenerbahçe'ye Mert Hakan Yandaş için teklif yaptı

Güncelleme:

Sezona kötü başlayan Başakşehir, transfer dönemi bitmeden kadrosunu güçlendirmek istiyor. Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Başakşehir, Mert Hakan Yandaş için kiralama teklifi sundu. Fenerbahçe'den şimdilik bir yanıt verilmedi.

FutbolAnadolu'nun haberine göre; Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a Başakşehir talip oldu. Ligde kötü günler geçiren şampiyon Başakşehir, transfer dönemi bitmeden kadrosunu güçlendirmeye çalışacak. Turuncu-Lacivertliler, Mert Hakan Yandaş için kiralama teklifi yaptı.

Başakşehir, Fenerbahçe'ye Mert Hakan Yandaş için teklif yaptı

İLK 11 ZOR

Mert Hakan'ın Fenerbahçe'de bu sezon ilk 11'de oynaması zor gözüküyor. Forma rekabetinde geçen sezona göre daha geriye düşmüş durumda. Sarı-Lacivertliler henüz bir yanıt vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Medipol Başakşehir Fk Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (9)

Uğur Duran:

Galatasaray'ı değil Feneri seçenlerin makus talihidir başarı sağlayamamak... Kapının önüne koydukları gün göreceğim onu demiştim geçen sezon...!!!

68
124
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

OYNASIN KAPTIRMASIN FORMAYI KARDEŞŞ , CİCON GİBİ DAR KADROLU MU FENERBAHÇE ,

yanıt38
yanıt18
Uğur Duran:

Bravo la YOORTCU..!! Sen bu işi biliyorsun :))))))))))))

yanıt10
yanıt22
YOĞURTÇU :

TAKILDIĞIN YERDE YARDIMCI OLURUZ UĞUR KARDEŞ , ASIL FİLM MİLLİ ARADAN SONRA BAŞLIYOR, BU SENE FENERBAHÇE OYNAYACAK SİZ İZLEYECEKSİNİZ...

yanıt32
yanıt19
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

UĞUR DURAN: Siz ilk önce içinizde ki pislikleri temizleyin herifi affetmişsiniz Kerem yediği dayakla kaldı kaypak camia

yanıt45
yanıt17
Necati Agam:

Siz emre kılınça başladınız küfüre aynı takımdan aynı yıllar alındı emre kılınç şuan banko 11 mi oynuyor yorum yaparken biraz düşünerek yapın

yanıt82
yanıt28
Uğur Duran:

Zoruna giden doldurmuş yorumun altını haa!!! ben bundan şunu anlıyorum: tüm taraftar biliyor Galatasaray yüzünden fenerin yediği yediği kazıkları..!!! bu sene de İrfan patlayacak elinizde... Kusura bakmayın O çubuklu formayı giyen iflah olmuyor!!! ama bir gerçek var hepinizi seviyorum. Çünkü en büyük eğlence Fenevbahçe :))))))))

yanıt27
yanıt62
Eren İsmail:

GS yada fener farketmez bu yabancı kısıtlaması Türk oyuncuları değerinden fazlasını almalarını sağlıyor. Ne irfan ne emre kılınç nede meet hakan 3 büyüklerde işte bu diyeceğimiz kapasiteye gelemez. Bir ara Alper Potuk vardı birde emre akbaba.

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet Sezer:

Ne alaka anlamadım şuna inan falcaodan daha başarılı olmuştur 2 maç oynadı sizin falcaodan başarılıydı

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title