Haberler

Balotelli'nin sinirden çılgına döndüğü maçta Adana Demirspor, sahasında Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor, sahasında Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üstüne çeken Mavi Şimşekler, henüz ligde galibiyetle tanışamadı. Mücadelenin 57. dakikasında oyundan alınan Mario Balotelli'nin yedek kulübesindeki sinirli hali ise maça damga vurdu.

Adana Demirspor, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

BALOTELLI SİNİRDEN ÇILGINA DÖNDÜ

Karşılaşmada Adana Demirspor'un golünü 59. dakikada Britt Assombalonga atarken, Konyaspor'a beraberliği getiren sayıyı 83. dakikada Abdülkerim Bardakçı kaydetti. 56. dakikada yerini Ezeh'e bırakan Balotelli, yedek kulübesine geldikten sonra adeta ortalığı birbirine kattı. İtalyan yıldız, öfkeyle etrafına bağırdı. Yanında oturan takım arkadaşının koluna da yumruk atan Balotelli'nin o anları sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

mojo risin:

Sen Ferrari alıyorsun ama.. sürücüsü doğan slx de kalmış aklı..samet Aybaba saçmalıyorsun resmen..o koşuyor bu koşmuyor..bahanen de bu..hala eski kafa hocalık yapan birisin..elinde balotelli var ve.ben onu izlemek istiyorum.. senin saçma salak egonu değil

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title