Haberler

Balıkesir: 9. Adıdas Streetball Turnuvası Balıkesir'de Başladı

Balıkesir'de, ünlü spor ürünleri markası Adidas tarafından düzenlenen "9. Adidas Streetball Turnuvası" başladı.

Balıkesir'de, ünlü spor ürünleri markası Adidas tarafından düzenlenen "9. Adidas Streetball Turnuvası" başladı.

Adidas'ın Balıkesir Ana Bayii Kurtdereli Spor Mağazaları tarafından gerçekleştirilen turnuva, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 98 takımın katıldığı turnuva 25 Haziran 2006 tarihinde sona erecek.

Bülent ve İsmail Saliş kardeşlerin sahibi olduğu Kurtdereli Spor Mağazaları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak basketbolu turnuvası yine büyük ilgi gördü. Tek potada 3'er kişilik takımların mücadele ettiği turnuvada, müsabakalar havaların sıcak olması sebebiyle saat 18.00-24.00 saatlerinde yapılıyor.

Turnuvanın ilk gününde ilginç görüntüler yaşandı. Her sene izleyici olarak takip ettiği turnuvayı bu yıl da takip etmek isteyen Serkan Asarkaya, evleneceği gün eşini de alarak düğün salonundan önce basketbol sahasına geldi. İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında sahaya giren gelin ve damat uzun süre alkışlandı. Eline basket topunu alan damat ilk 3 atışında başarısız olmasına rağmen, eşinin verdiği şans öpücüğü ve tribün desteği ile diğer denemelerinin sonunda nihayet başarılı bir atış gerçekleştirdi. Daha sonra nikaha giden gelin ve damat, kendi düğünlerine de unutulmaz bir anı katmış oldu. Vitrin dekoratörlüğü yapan damat Serkan Asarkaya, "Basketbol turnuvalarına devamlı izleyici olarak katılıyorum. TUrnuvayı yakından takip ediyordum. Hep izleyici olarak katılıyordum, bu sefer atıcı olarak katıldım. Zorla da olsa basket attığım için mutluyum" dedi.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftten avukat olan gelin İlke Demir (Asarkaya) ise nikahtan önce yaptıkları çılgınlığın kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. İlke Demir, "Serkan'ı iyi bir basketbolcu zannediyordum ama sekizinci oldu. Ama olsun, hiç olmamasından iyidir. Doğrusu benim için de sürpriz oldu. Buraya geleceğimden dahi haberim yoktu" diyerek mutluluğunu ifade etti.

9. Adidas Streetball Turnuvası'nın sahibi Bülent Saliş de, "Turnuvaya 9 yıl önce başladık, hedeflerimiz bu sayılara getirmekti. Şimdi daha da ileriye götürmek. Şu an turnuvamıza katılan 98 takım var. Sporcudan ve seyirciden yana sıkıntımız yok. Balıkesir'de yaşayan seyircilere ve sporculara, tüm katılımcılara, böyle bir organizasyona sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Kategorilerde birinci ve ikinci olan takımları ödülendiriyoruz. Kupa, madalya, Adidas ürünleriyle. Yedi gün içinde yapacağımız çeşitli aktiviteler var, burada ödüllü yarışmalarımız olacak. Amaç, seyirciyi de etkinliğe katabilmek, paylaştırabilmek" dedi.

Özellikle gençlerin büyük rağbet gösterdiği sokak basketi turnuvası 25 Haziran 2006 tarihinde sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title