Haberler

Bakan Kasapoğlu'ndan Yankı Erel'e Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Wimbledon Tenis Turnuvası gençler kategorisi çift erkekler finalinde şampiyon olan Yankı Erel’i tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Wimbledon Tenis Turnuvası gençler kategorisi çift erkekler finalinde şampiyon olan Yankı Erel'i tebrik etti.

Milli tenisçi Yankı Erel, tenisin en prestijli turnuvası Wimbledon'da tarihi bir başarı elde etti. 17 yaşındaki Yankı Erel, gençler kategorisinde mücadele ettiği turnuvada Finlandiyalı partneri Otto Virtanen ile birlikte mutlu sona ulaştı. Finalde 6 numaralı seri başları Nicolas Mejia ve Ondrej Styler'den oluşan tandemle kozlarını paylaşan Erel-Virtanen çifti, rakiplerini 7-6 (5) ve 6-4'lük setlerle devirerek şampiyonluk ipini göğüsledi. Milli sporcu bu başarısıyla birlikte Türk tenis tarihinde Grand Slam turnuvası kazanan ilk erkek tenisçi oldu.

Bakan Kasapoğlu'ndan Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tarihi başarıya imza atan milli tenisçi için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Yankı Erel'in partneri ile şampiyonluğa ulaşması, ülke sporumuzun geleceği adına bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Bu başarısıyla tenis tarihinde Grand Slam turnuvası kazanan ilk erkek tenisçi olarak da tarihe geçen milli sporcumuzun kariyer yolculuğuna daha nice başarılarla devam edeceğine yürekten inanıyorum. Yankı Erel'i ve bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyor, milletimize yaşattıkları gurur ve mutluluktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Wimbledon Tenis Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title