Haberler

Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'nun Sözlerinden Sonra Hastanelik Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu'nun "F.Bahçe Başkanını yetiştirme taraftar değil kongre üyeleri seçer." sözlerinin ardından rahatsızlandı. Şekeri çıkan Yıldırım, hastanelik oldu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun, "Fenerbahçe Başkanı'nı kongre üyeleri seçer. Yetiştirme taraftarlar değil" söylemleri, Sarı-lacivertli taraftarların yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım'ı da rahatsız etti.

Akşam'ın haberine göre; birkaç gündür hastalıkla boğuşan Yıldırım'ın Genel Sekreter Mahmut Uslu'nun söylemlerinden dolayı sinirlendiği ve şekerinin çıkması üzerine de hastaneye giderek serum taktırdığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırımın bu müdahalenin ardından kendini iyi hissettiği belirtildi.

KULÜBE DE GELEMİYOR

Mahmut Uslu'nun açıklamalarından dolayı keyfi kaçan Aziz Yıldırım'ın hastalığı nedeniyle, birkaç gündür kulüp binası gelmediği de öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın, seçim çalışmalarını evinden yönettiği de vurgulandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

KADİR:

boşver başkanım bırak git bunlarla uğraşılmaz

1
2
yanıtYanıtla
Hiper tansiyon...:

Aman paşkanum burak bu işleru yaşlandun artuk. Bak keyfine

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title