Haberler

Aykut Kocaman'dan Tümer Metin ve Tuncay Şanlı'ya Sert Tepki: Çok Ayıp

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Tümer Metin ve Tuncay Şanlı'nın Valbuena hakkında söylediklerine "Çok ayıp. Bu zihinsel olarak yanlışı doğrulama hali" dedi.

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk düğümünün çözüleceği son hafta öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TRT Spor'a konuk oldu. Canlı yayında merak edilen soruları yanıtlayan Aykut Kocaman, beIN Sports'te yorumculuk yapan eski futbolcular Tümer Metin ve Tuncay Şanlı'ya Valbuena hakkında söyledikleri nedeniyle eleştirdi. Valbuena ile ilgili sorulara anlam veremediğini belirten Aykut Kocaman, 7-0 kazanılan Kardemir Karabükspor maçında sonra bile Valbuena'nın tartışılmasını Fenerbahçe'yi içten çökertmek isteyenlerin yaptığını savundu.

Valbuena'nın kendi döneminde en verimli zamanını yaşadığını belirten Aykut Kocaman "Rakamlara baktığımızda Valbuena'nın en çok oynadığı, en çok gol attığı dönem yine benim dönemim… Demek ki Valbuena'yı ben yüksek randımanla kullanmışım. Valbuena'dan yüksek katkı aldım" dedi.

TUNCAY ŞANLI VE TÜMER METİN'E TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor karşısında 7-0 kazandığı maçın ardından bile Valbuena'nın konuşulmasına tepki gösteren Aykut Kocaman, Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'e yüklendi. Aykut Kocaman, Tuncay Şanlı ve Tümer Metin ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Tuncay Şanlı Valbuena için 'Ben olsaydım oyuna girmezdim' dedi. Tümer ise daha ileriye götürdü işi. Söylemeye çalıştığı şey 'Valbuena'nın para sorunu var herhalde' dedi. Zihinler o kadar kötü ki… Bu nasıl ego! Gel oyuncum ol, gel girme istersen. Çok ayıp. Anlatma hali çok ayıp. Bu zihinsel olarak yanlışı doğrulama hali. Bu hal olursa, olmaz! Neyi düzelteceğiz? Yayıncı kuruluşta bu ifadeler kabul edilemez."

"FENERBAHÇE İÇTEN ÇÖKERTİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Fenerbahçe'nin içten çökertilmek istediğini de savunan Aykut Kocaman "Son 3 yıldır oyuncular üzerinden teknik direktörler yıpratılmaya çalışılıyor Fenerbahçe'de. 7-0 kazanılan maçın ardından Valbuena mı konuşulur? Fenerbahçe, bence içeriden çökertilmeye çalışılıyor. Bu çok net. Bunu yapanlar da kaos yaratmaktan zevk alanlar. Başka bir açıklaması yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Tuncay Şanlı Tümer Metin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (23)

ER:

Karabüke ne verdiniz de yedi yedi , bu defa başka ağladın heral fenerasyon aykuş

7
9
yanıtYanıtla
kayserili:

sen 7/0 sıfırdan sopnra hakeme art niyetli diyorsan herkes konuşur

9
4
yanıtYanıtla
Nasıl bir dünya:

Aykut kocaman bir şanzızlıktır Fenerbahçe için

6
5
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

AYKUT SEN GEÇ BU AYIPLARI AĞZI OLAN KONUŞUYO KAN VARMI KAN????:)))))))))))

6
2
yanıtYanıtla
Osman yucel akay:

Türkiyenin en kocaman paranoyagi en kocaman futbolu sahada oynamayani

5
2
yanıtYanıtla
palyaço:

aykut da ne dogruyu biliyor ya :))) ligde fısss türkiye kupasında fıss aykut fıss aziz yıldırım fısss. . . GEL ARTIK ALİ KOÇ

5
1
yanıtYanıtla
Kebapçı selonun karisinin yeni kocası:

La bı git ya kafayı yiyecem Tony tümör

4
2
yanıtYanıtla
hakan kaya:

yav bu sahsın aglamaktan baska bildigi bi sey yokmu. bunlar nasıl td. dagda koyun otlatsa kurtlar yuzunden aglar bu kezde

4
1
yanıtYanıtla
ben ve sen:

al birini vur ötekine hepsi aynı sen karabükü düşmüş takım toplama futbolcularla oynayan çoğu genç çoçuklar 7-0 yensen ne yazar.sen başarı göster aykut hoca başarı gösterdik kimse ağzını açmasın bak fatih terime kimse birşey diyebiliyormu.yahu sen önce akhisarı nasıl yenebilirim diye oturda düşün okan buruk senin futbol taktiğini ezberlemiş.......

3
2
yanıtYanıtla
yusuf buyuktop:

tuncayin bu kafayla avrupada gorduk halini tumer besiktastan fenere bosuna gelmemis eskiden topcu ne derse o olur aleksler tumerler futbolcuya gore dayali sistem Boyle birsey yok kardesim. hocaya gore sistem var aykut islerine gelmez tabi . Bein sports uzuluyorum bunlara spor yorumcusu diye para veriyor seneye aboneligimi iptal etmeyi dusunuyorum?

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title