Haberler

Atalanta Abdülkadir Ömür'ü istiyor, Trabzonspor 25 milyon euro talep ediyor

Güncelleme:

Sezonun flaş ekibi Atalanta, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'un kapısını çaldı. İtalyan ekibi 21 yaşındaki oyuncunun durumunu sorarken, yönetim "Resmi teklif getirin, konuşuruz" yanıtını verdi. Bordo-mavililer, yıldız oyuncu için 25 milyon Euro talep ediyor.

İtalya Ligi'ni şampiyon Juventus'un 5 puan ardında 3. sırada tamamlayan ve Devler Ligi çeyrek finalinde dramatik bir şekilde PSG'ye elenen sezonun flaş takımı Atalanta yeni sezonda hedefini yükseltti.Gözünü zirveye diken Çizme temsilcisi, transfer mesaisine de hız verdi. Lacivert- Siyahlılar, teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin yoğun isteği üzerine Fırtına'nın yıldızı Abdülkadir Ömür'ü listesine aldı.

PAZARLIKLA 20 MİLYON EURO

Araştırmalara başlayan İtalyan ekibi, Trabzonspor'a genç oyuncunun durumunu sordu. Yönetim de "Resmi teklif getirin, konuşuruz" yanıtını verdi. Bordo-mavililerin, 21 yaşındaki oyuncu için istediği rakamın 25 milyon euro olduğu öğrenilirken, koronavirüs sonrası etkilenen ekonomiler nedeniyle 20 milyon euroya kadar düşülebileceği de gelen haberler arasında.

23 MİLYON EURO REDDEDİLMİŞTİ

Geçen sezon başından bu yana Avrupa'nın takibinde olan Abdülkadir Ömür için devre arasında Başkan Ahmet Ağaoğlu genç oyuncu için resmi teklif aldıklarını açıklamıştı. Fırtına'nın patronu 23 milyon euroluk öneriyi reddettiklerini de duyururken takım ismi vermemişti. O ekibin Portekiz ekibi Benfica olduğu tahmin edilirken, o rakama yakın bir teklifle Abdülkadir'in yuvadan ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

TARAFSIZ:

ŞİŞİRİLMİŞ ÇÖP BİR FUTBOLCU.

9
17
yanıtYanıtla
eagle:

burası leş gibi hamsi kokuyor, burası leş gibi hamsi kokuyor. hadeeee kayıkhaneye.

5
10
yanıtYanıtla
Kartal:

Hamsi şampiyon:)))())

3
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Tabi canim..20 milyon Euro nedirki en az 50 milyon Euro..

5
6
yanıtYanıtla
çomar:

ne 25 milyonu kardeşim bu adam 225 milyon sterlin eder saçmalamayın 500 isteyin pazarlıkla 350 milyona verirsiniz.

1
4
yanıtYanıtla
TS:

Burada yorum yaptığını sananlar bende TS li olarak ömür fazla abartılıyor derim bu konuda haklı olabilirsiniz fakat anlamadığım siz atalanta veya başka bir kulüpte yöneticilikmi yapıyorsunuz parası sizdenmi çıkacak ki bu kadar zorlanıyorsunuz siz TS haberine karışmayı bırakın kendi çöplerinizle ilgilenin hadi bakiim rastgele !!!

2
2
yanıtYanıtla
bordo mavi:

25 den çok daha fazla eder bu oyuncu city de falan oynasa 200m euronun aşşağısında satılmazdı messiden bir tık daha iyi oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title