Haberler

Arda Turan Galatasaray'la 1+1 yıllığına anlaştı! Maç başına 25 bin euro kazanacak

Güncelleme:

Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre Galatasaray'ın gündeminde yer alan Arda Turan, yuvasına geri dönüyor. İspanyol basını, 33 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılarla anlaştığını ve maç başına 25 bin euro kazanacağını yazdı.

İspanyol devi Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Arda Turan, yetiştiği kulüp olan Galatasaray'a geri dönüyor.

İspanyol AS'ın haberine göre Galatasaray, Arda Turan ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Gazetede yer alan anlaşma detayında Arda Turan'ın Galatasaray'dan maç başına 25 bin Euro kazanacağı belirtildi.

500 BİN EURO BONUS VE TAKIM KAPTANLIĞI

Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Arda Turan 500 bin Euro bonus ödeme alacak. AS, öte yandan Galatasaray'a dönecek Arda Turan'ın takım kaptanı olacağını da yazdı.

TERİM'LE SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDE

Arda Turan, devre arasında Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra uzun bir süre Galatasaray'ın gündeminde yer almıştı. Teknik direktör Fatih Terim'in yoğun ısrarlarına rağmen Başkan Mustafa Cengiz'in veto ettiği transfer gerçekleşmemişti.

Yeniden sarı-kırmızılı formayı giyme konusunda çok istekli olan Arda Turan'ın sürekli Fatih Terim'le temas halinde olduğu ve sezon biter bitmez bu transferin resmileşeceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (66)

sevim:

dört dörtlük bir kariyer, dört dörtlük bir yaşam, dört dörtlük bir karakter, dört dörtlük futbolcu. galatasaray tarihinde gelmiş geçmiş en değerli kişi. barcelonada oynadı. daha ne olsun? hemde dünya yakışıklısı. kıskananlar, çekemeyenler çatlasın.

5
34
yanıtYanıtla
ALİ:

Al sana bir paralı asker .

yanıt5
yanıt3
İZMİRLİ:

BU ADAMI GÖRDÜĞÜMDE RESMEN MİDEM BULANIYOR , DAYAKLAR KAÇAK YAPILAR TAM DÖRT DÖRTLÜK.

yanıt4
yanıt1
hmm:

Sanırım kinaye yaptınız?

yanıt3
yanıt1
ŞAKAMI BU:

ACABA BUNLARI DALGA GEÇMEK İÇİNMİ YAZDIN. GERÇEK DÜŞÜNCENMİ.

yanıt5
yanıt1
onur kut:

Kendisi yazıyor yada hanımı falan. PR yapıyor kazma.

yanıt0
yanıt0
bence:

arda barcelonada oynadı kimin kariyerinde var haaaaaaa bu fiyat haksızlık. bence futbolcular arasında en yüksek maaşı almalı çünkü hakediyor

2
27
yanıtYanıtla
Olur:

Ver en yüksek maaş

yanıt3
yanıt0
ibo:

büyük takımlar istikrarsız oyunculara tenezzül etmemeli. nice genç adaylar var yeterki şans verilsin.

23
0
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

yazıklar olsun. bir fenerli olarak ben utandım. Galatasaraylıları düşünemiyorum.

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title