Haberler

Kağan Moradaoğlu Trabzonspor'da forma giyen en genç kaleci oldu

Güncelleme:

Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor'da kaleci Kağan Moradaoğlu, 18 yıl 1 ay 9 günle bordo mavililerde kaleyi koruyan en genç file bekçisi oldu. Önceki rekorun sahibi Arda Akbulut'u 1 gün farkla geçen Kağan'ın karşılaşma öncesi Uğurcan Çakır'ın eldivenlerini giymesi de dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor'da kaleyi 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu korudu. Genç kaleci, Trabzonspor'un ligde kalesini koruyan en genç oyuncu oldu.

Başakşehir deplasmanına 3 kalecisinden yoksun gelen Trabzonspor'da eldivenleri 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu taktı. 10 Ocak 2003 doğumlu olan kaleci 18 yıl 1 ay 9 günle, bordo-mavili ekibin ligde kalesini koruyan en genç oyuncu oldu.

2 sezon önce Galatasaray deplasmanında forma giyen Arda Akbulut, 18 yıl 1 ay 10 günle en genç kaleci unvanını alırken, Kağan Moradaoğlu, 1 günlük farkla bu unvanı ele geçirdi.

Arda Moradaoğlu Trabzonspor'da forma giyen en genç kaleci oldu

UĞURCAN'IN ELDİVENLERİNİ GİYDİ

Başakşehir maçı öncesinde sahaya ısınmak için çıkan genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu'nun, takım kaptanı Uğurcan Çakır'ın eldivenleriyle ısınması da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Murat:

Yakında hamsiyi görür kalesinde

5
6
yanıtYanıtla
Köroğlu:

Bu hamsiden ne çektiniz ağzınızdan düşmüyo

yanıt2
yanıt0
GEBZE LEE:

SEN BAŞKA YERİNDE PALAMUT GÖRMEDE

yanıt4
yanıt0
Ne demeli...:

Tecrübe konuştu. . . .

yanıt1
yanıt0
Ts:

Sen çok görmüşsün demek ki...

yanıt1
yanıt0
şakkir:

trabzona deselerki amatör kümeden bi takımı yenince şampiyon olacan deseler, trabzon ne yapar ne eder o takıma yenilir yine şampiyon olmaz.

4
4
yanıtYanıtla
Polat:

Futbol felsefesni kaybetmis bir takim ve sehir hic kendilerini sorgulamiyorlar koskoca sehir bir takim icin yillarca agliyorlar o yuzden sampiyon olamiyor bu takim futbol sadece bir spor bu hamsiler cok abartiyor

2
6
yanıtYanıtla
salim:

sayın başkan çoktan beri görünmüyordu. galibiyetler başlayınca ortaya çıktı. takım 1-0 yeniyor diye . ünal hocayı gönderdiğin gibi avcıyıda göndermezsin inşallah.

0
2
yanıtYanıtla
Dr şipit:

Aferim yeğenim çok çalış abilerini örnek al

0
1
yanıtYanıtla
BABA ADAM:

Hangi abilerini? Abilerinin çoğu manken avında. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title