Haberler

Cemal Kaşıkçı'yı anma törenine dünyanın en zengini Jeff Bezos da katıldı

Güncelleme:

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın vefatının 1. yılı nedeniyle Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde düzenlenen anma etkinliğine dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos da katıldı.

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, vefatının 1. yılında katledildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde düzenlenen etkinliğe, Amazon ve Washington Post'un sahibi Jeff Bezos da katıldı.

Cemal Kaşıkçı'yı anma törenine dünyanın en zengini Jeff Bezos da katıldı

BİRİNCİ YIL ANMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

Uluslararası sivil toplum kuruluşları, düşünce platformları ve insan hakları örgütlerinin, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, katledildiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önünde yaptığı birinci yıl anma etkinliği yapıldı. Kaşıkçı'nın başkonsolosluk binasına girdiği 13.14'te bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan anma etkinliğinde katılımcılar konuşma yaptı.

Cemal Kaşıkçı'yı anma törenine dünyanın en zengini Jeff Bezos da katıldı

DÜNYANIN EN ZENGİNİ DE KATILDI

Bu arada anma etkinliğine dünyanın en zengini olan Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO), Washington Post'un sahibi Jeff Bezos da katıldı. Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Bezos'u davet ettiklerini belirterek, "Kendisi güzel bir sürpriz yaparak programa katıldı." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı İstanbul Amazon Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title