Haberler

Ali Koç Sponsor Konusunda Müjdeyi Verdi: Yakında Paylaşacağız

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Önümüzdeki günlerde sponsorluk anlaşmalarını tek tek paylaşacağız" dedi.

Fenerbahçe efsanesi stadyum ve müze turu lansmanı yapıldı. Lansmanda konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe efsanesi stat ve müze turu lansmanı için burada olduklarını ifade ederek, "Bu bizim eserimiz değil. Bizden önceki yönetimin eseridir. Bu lansman daha önce yapılmamış ve biz yapmak istedik. 100 yılı aşkın bir süredir bu sahada maç yapılıyor olması her kulübe nasip olmaz. Nice efsane zaferlerin yaşandığı bir mekanda bulunuyoruz. Fenerbahçe Kulübü'nün de bir 100 yıl daha maçları yapmaya devam etmesi en büyük temennim. Mart ayından bugüne kadar 22 bin ziyaretçi burayı gezdi. Fenerbahçe'yi hem statta hem televizyonlarda seyreden insanları göremeyecekleri özel alanları açmak çok önemli. Gelir açısından bu durum çok önemli" diye konuştu.

"ANLAŞMALARI TEK TEK PAYLAŞACAĞIZ"

Spor kulüplerinin sağlam ekonomilere ihtiyaç duyduğunu dile getiren Koç, "Bizim en önemli gelir kaynağımız kombineler ve maç biletleri. Buradaki fiyat yükseltme imkanı çok fazla değil. Yüzde yüze yakın satmamıza rağmen kombine fiyatlarımız döviz bazındaki değeri yüzde 50 düştü. Sponsorluklar çok çok önemli. Biz sponsorluk ilişkilerine farklı bakıyoruz. Ne alabiliriz değil ne verebiliriz diye bakıyoruz. Önümüzdeki günlerde sponsorluk anlaşmalarını tek tek paylaşacağız. Biz sponsorlarımızla devam eden bir ilişki içerisindeyiz" açıklamasını yaptı.

Ali Koç daha sonra stadyum ve müze turunda basın mensuplarına rehberlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

BLENDAX:

ALİ KUZU BAŞKAN FENEVBAHÇE ŞAMPUAN

3
11
yanıtYanıtla
serikli:

evet ali başkan geldi fener uçuşa geçti. . kim tutar seni fener. . . fenerbahçe başkan ali koç şampiyon. . .

1
4
yanıtYanıtla
kayserili:

konya bir yensinde görelim sponsor falan bulabilirmisin başarı sponsor para getirir

1
3
yanıtYanıtla
CAPS:

galatasaraya da sponsor sözü verdiniz sözünüzde durdunuz teşekkürler

3
1
yanıtYanıtla
Kocaman Fenerbahçe:

Kurusıkı atıyor yine.Aykut kocaman ın Ahı sende de kalmaz Ali koç

0
3
yanıtYanıtla
göktürk:

aman allah

0
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

sayın başkan başarı olmayan yere sponsor gelmez bunu ekibinize söyleyin ekip dediğim comolli ve teknik heyet artık başarısızlık size olan aşkı ve sevgiyide köreltir.artık herkes bilmeli burası fb cumhuriyeti.......

0
0
yanıtYanıtla
Cifte standart:

Ne yapcakti alturlami calissaydi da gs ye para kazandirsaydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title