Haberler

Ali Koç, Fener Ol kampanyasında söz vermişti, görme engelli taraftarla buluştu

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye gönül veren görme engelli taraftar Murat Bölükbaş ile Ali Koç derbi öncesi bir araya geldi. Ali Koç, Fener Ol kampanyasında söz verdiği Murat Bölükbaşı ile görüştü.

ÖZEL HABER / HABERLER.COM

Fenerbahçe'nin Fener Ol kampanyasına görme engelli Fenerbahçe sevdalısı taraftar Murat Bölükbaş da telefonla bağlanıp ve duygularını ifade etmişti. Ali Koç, programda Murat ile olan Benfica maçı anısını da paylaşmıştı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu programa daha sonra telefonla bağlanan Murat Bölükbaşı daha önceden Ali Koç ile de görüşmüş ve fotoğraf çektirmişti. Koç daha sonra Murat Bölükbaşı'nı izlemek istediği bir maça da davet etmeyi unutmamıştı.

Ali Koç, Fener Ol kampanyasında söz vermişti, görme engelli taraftarla buluştu

"ARKADAŞIMA GETİRDİĞİM FORMA MURAT'A NASİP OLDU"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ta Murat ile olan bir anısını paylaşmıştı. Koç anlattığı anısında, "Bir arkadaşım için getirdiğim 3XL olan forma Murat'ı görünce ona nasip oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Koç, Benfica maçı öncesinde Murat Bölükbaş ile olan konuşmasını da paylaştı, "Seninle görüştükten sonra o gün takıma gittim sen bu hikayeyi bilmiyorsun. Takıma seni anlattım. Nasıl Benfica'ya geldiğini ve ne şartlarda maçı izleyeceğini motivasyon olsun diye. Gerçi o maçı 1-0 kaybetmiştik ama çocuklara motivasyon olmuştu" diyerek anısını anlatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Bölükbaşı Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (2)

A.D.:

ali koç insan olarak saygının en büyüğünü hak eden bir insan kendisine selam benden

0
1
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

OHHHHHHHHHH ŞAMPİYONLUK CAMİAMIZA VE TARAFTARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. GS MAÇINDA NASIL OYNADIK VE BERABERE AYRILDIK AMA? KUTLAMALAR YAPILSIN GS DEN 1 PUAN ALDIK. 11 KİŞİ DEFANS YAPTIK, ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK. ERSUN HOCA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNİ BİLE İPTAL ETTİ ZAMAN GEÇSİN DİYE. MUHTEŞEM BİR TAKIMIZ VALLAAAAAAAAAA :) :) ŞAMPİYON 7ENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title