Haberler

Vatandaşlar, Alaşehir Belediyesi'nin kurduğu tanzim satışına yoğun ilgi gösterdi

Güncelleme:

Artan sebze ve meyve fiyatları sonrası devreye giren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Kadın Kooperatifinin işbirliğiyle piyasa değerinin yarı fiyatına sebze ve meyve satışının yapıldığı tanzim satışı hayata geçirdi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta 50 ton sebze ve meyve, piyasa değerinin çok altında satılınca vatandaşların da yüzü güldü.

50 ton meyve ve sebze yarı fiyatına satıldı! Belediyenin tanzim satışına yoğun ilgi

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE ÖZEN GÖSTERİLDİ

Son günlerde sebze ve meyve fiyatlarının artması üzerine, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu devreye girip, Kadın Kooperatifi ile işbirliği yaparak, Tanzim Satış Noktası kuruldu. Tanzim Satış Noktasında 50 ton sebze ve meyve satışı yapılırken, Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından tanzim satış noktasına gelen vatandaşların ateşi ölçülüp, maske dağıtıldı. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen satışlarda sebze ve meyve fiyatlarının piyasadan yüzde 30 ila yüzde 50 daha ucuz olması vatandaşların da yüzünü güldürdü.

50 ton meyve ve sebze yarı fiyatına satıldı! Belediyenin tanzim satışına yoğun ilgi

"AMACIMIZ HALKIMIZA RAHAT BİR NEFES ALDIRMAK"

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bu hafta fiyatlar çok yüksekti, bizde vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla toptan fiyatına ürünlerimizi getirdik. Bu ürünlerimizin içinde lüks sebze meyve yok, sadece tencereye girebilecek ürünler bulunuyor. Kabak, patlıcan, biber, domates gibi ürünler bulunuyor. İnşallah bu sağlıklı gıdaları halkımızla buluşturup, onları bu zorlu günlerde biraz daha rahatlatmak istiyoruz. Amacımız pazarcı arkadaşlarımıza engel olmak değil, halkımıza bir nebze de olsa nefes aldırmak. Pazarcı esnafımızın da bu zorlu süreçte fiyatlarda halkımıza biraz daha yardımcı olmalarını diliyoruz." dedi.

Vatandaşlar da belediyenin yaptığı hizmetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, pazarda fiyatların aşırı derece yükselmesinin alım güçlerini iyice düşürdüğünü belirterek, tanzim satış standı sayesinde evlerine daha ucuza yiyecek götürebileceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Öküzcüoğlu Alaşehir Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title