Haberler

Akhisarspor'un TFF'den özel isteği var

Güncelleme:

TFF 1. Lig'den koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle geçen sezon Play-Off oynadığı için Süper Lig'e alınma hayali gerçekleşmeyen Akhisarspor'da Başkan Fatih Karabulut, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den özel istekte bulundu.

TFF 1. Lig'den koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle geçen sezon Play-Off oynadığı için Süper Lig'e alınma hayali gerçekleşmeyen Akhisarspor'da Başkan Fatih Karabulut, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den özel istekte bulundu. Özdemir'le geçen ay Riva'da da bir araya gelen Karabulut, TFF'nin Ankara'da dün gerçekleşen olağan genel kuruluna Asbaşkan Ali Kuloğlu'yla birlikte katıldı. Başkan Karabulut, Özdemir'den TFF'nin her yıl Süper Lig'den düşen takımlara verdiği paraşüt parasının geçen sezon düşme kaldırıldığı için 1. Lig'de Play-Off oynayan takımlara verilmesini istedi.

Karabulut, "Futbol Federasyonu, Süper Lig'den düşen takımlara paraşüt parası veriyor. Bu sene düşme olmadığına göre bu paraşüt parasını Play-Off oynamış, düşmenin kalkmasıyla mağdur olmuş Akhisarspor, Bursaspor ve Adana Demirspor'a destek amaçlı verilmesini talep ettik" açıklamasını yaptı. Karabulut'un TFF'nin yönetim kurulu üyesi Cavit Çağlar'ın oğlu Mustafa Çağlar ile de Akhisarspor'un geleceği ile ilgili özel görüşme geçekleştirdiği açıklandı. Süper Lig'e dönme hayali gerçekleşmeyen Akhisarspor, FIFA'da kesinleşmiş eski yabancı futbolcu alacakları ve mevcut kadroya olan borcu nedeniyle zor durumda.

KALE EMİN ELLERDE

Yeni sezon öncesi kalecilerinden Gökhan Değirmenci'yle yollarını ayırıp Milan Lukac'la devam kararı alan Akhisarspor, altyapısından yetişen file bekçilerine güveniyor. Akhisarspor'da 20 yaşındaki Halil Yeral, 19 yaşındaki Batuhan Ataç, 17 yaşındaki Davut Emre Akar ve 15 yaşındaki Muhammed Metin, A takımla antrenmanlarını sürdürüyor. Akigo'da bu yıl Lukac'ın gerisinde Halil kulübede şans bekleyecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title