Haberler

AK Parti'nin Kumru Mitingi

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, "Muhalefet Şimdi Uyandı. Merkez Bankası Ağzına Kadar Dolu. Bütün Bankalar Ağzına Kadar Dolu. Şimdi İştahları Kabarıyor. 'Dolan Kasaları Yeniden Yandaşlara Peşkeş Çekebilir Miyiz' Diye Hesap Yapmaya Başladılar" Dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Eyüp Fatsa, "Muhalefet şimdi uyandı. Merkez Bankası ağzına kadar dolu. Bütün bankalar ağzına kadar dolu. Şimdi iştahları kabarıyor. 'Dolan kasaları yeniden yandaşlara peşkeş çekebilir miyiz' diye hesap yapmaya başladılar" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili adayları, tam kadro katıldıkları Kumru mitinginde alanı dolduran kalabalık ile büyük moral buldu. Milletvekili adayları, Kumru ilçe meydanında vatandaşlara birer selamlama konuşması yaparken, Kumrulu olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Ordu 2. Sıra Milletvekili Adayı Eyüp Fatsa ise yaptığı konuşmada muhalefet partilerine yüklendi. Konuşmasına, AK Parti'nin bir şey yapmadığını söyleyen siyasi parti aktörlerinin önce yaptıklarının hesabını vermeleri gerektiğini belirterek başlayan

Eyüp Fatsa, "Milletimize ne bıraktınız gelecek adına. Bu millete 80 milyar dolar içi boşaltılmış bankaların borcunu bıraktılar. Bunlar fakirin fukaranın parasıydı. Bu insanların okulları yoktu, köylerinin yolu yoktu, çocukları okuyamıyordu. Şimdi zannediyorlar ki biz hep bunları unuttuk. Millet hiçbir şeyi unutmadı. Unutmadığını göstergesi bu meydandır. Esnaflarımız yüzde 60 faizle kredi ödüyordu. Şimdi yüzde 13'e düştü. Çiftçilerimiz yüzde 60 faizle kredi kullanıyordu, şimdi yüzde 10'lara, yüzde 7'lere

düştü. Muhalefet şimdi uyandı. Kasa dolu. Merkez Bankası ağzına kadar dolu. Bütün bankalar ağzına kadar dolu. Şimdi iştahları kabarıyor. Diyorlar ki 'biz bunları sıfırlamıştık. Şimdi dolan kasaları yeniden yandaşlara peşkeş çekebilir miyiz' diye hesap yapmaya başladılar. Bu ülkenin parasını, dünyanın en değersiz parası yaptılar. Şimdi Türk parası dünyanın en kıymetli parası oldu. Vatandaşımızın ölüleri bile morglarda rehin kalıyordu ama hastanelerde artık hiç kimse rehin kalmıyor. Vatandaşımız özel

hastanelerde beyefendi gibi karşılanıyor. 115 bin dersliği biz 4 yılda yaptık. Bundan Kumru ilçesi de payını aldı. Kumru YİBO bunun örneğidir. Karadeniz Sahil Yolu'nu görüyorsunuz. Onlar 17 yılda yüzde 33'ünü yaptılar, biz 4 yılda yüzde 67'sini yaptık hem de en zor bölüm olan tüneller kısmını. 'Ordu Üniversitesi'ni getireceğiz' dedik, getirdik" diye konuştu.

Konuşmasını, KÖYDES'i taahhüt etmediklerini ifade ederek sürdüren Fatsa, şunları kaydetti:

"Ama KÖYDES ile bütün köy yollarımızı bitirdik, içme suyu olmayan köyümüz kalmadı. Bütün köy yollarımızı asfaltlamak, boynumuzun borcudur. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Onun için 3 Kasım öncesi konuşulan meseleleri bugün siyasetçiler konuşamıyor. Milletin umudunu çalanlar artık bu milletten hiçbir şey alamayacaktır. Onlar konuştular, biz hizmet yaptık. Genel başkanımız hem Başbakanlık yaparken hem de 40 ilde miting yaptı. Muhalefet partileri ise aşırı sıcak nedeniyle gölgede bekliyor.

Türkiye'nin yarısına gidemediler. Türkiye'nin yarısına gidemeyenlerin Türkiye'de siyaset yapmaya hakları da yoktur. Bütün Anadolu ayakta. Herkes 22 Temmuz'u bekliyor. 11. Cumhurbaşkanı'nı yargı oyunlarıyla seçtirmediler. İstedik ki kavga kaos olmasın. Biz dedik ki 'artık bu millete bedel ödetmeyeceğiz.' Bedel ödenecekse biz ödeyeceğiz. Halkımız o dönemleri yaşadı. 'Cumhurbaşkanını Meclis seçsin', 'olmaz seçmesin', 'peki millet seçsin', yine 'olmaz' dediler. 'Bu millet yanlış yapar' dediler. 'Seçerse padişah

seçer' dediler. 'Halkçıyız' dediler ama halka inanmadılar, 'cumhuriyetçiyiz' dediler ama cumhura inanmadılar, 'milliyetçiyiz' dediler ama millete inanmadılar. Allah aşkına daha istiyorlar. Bizim kaderimiz milletimizin kaderi. Zor günde dar günde biz milletimizin yanında olduk. Bütün Anadolu ayağa kalkmış 'AK, AK, AK', diyor. Çünkü halkımız ekmeği gördü. 60. Cumhuriyet Hükümeti'ni de AK Parti kuracak. Hem de bugünkünden daha güçlü olarak, daha fazla milletvekili ile."

(MY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title