Haberler

    Ahmet Sivri, Galatasaray ile 2,5 Yıllık Profesyonel Sözleşme İmzaladı

    Güncelleme:

    Galatasaray, Kuzey Kıbrıs takımı Yenicami'den transfer ettiği Ahmet Sivri'yle profesyonel sözleşme imzaladı.

    Galatasaray, Kuzey Kıbrıs ekibi Yenicami AK'dan transfer ettiği Ahmet Sivri ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

    Bir süredir Galatasaray altyapısında forma giyen Ahmet Sivri, profesyonel sözleşme imzaladığını sosyal medya hesabından açıkladı.

    "ASLOLAN DAİMA GALATASARAYDIR"

    Genç golcü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "10 aydır formasını gururla temsil ettiğim GALATASARAY ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladım.Bu süreçte üzerimde emeği geçen başta aileme,dostlarıma,akademi hocalarına ve desteklerini her daim hissettiğim Hasan Ecer ve Tekin birinci abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Bana güvenen,inanan hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım, bu daha başlangıç. ASLOLAN DAİMA GALATASARAY'dır" ifadelerini kullandı.

    Ahmet Sivri, Galatasaray alt yapısında forma giydiği maçlarda şu ana kadar 22 gole imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ahmet Sivri Galatasaray Kıbrıs Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    t.c.:

    Tebrikler şansın bol olsun genç :) Bir galatasaraylı da bizden yetişiyor şu an alt yapıda bir kaç yıla yıldız futbolcu olacak inşallah şimdiye kadar 12 madalyasi var...

    8
    0
    yanıtYanıtla
    H.Ç:

    Gençlerin olması güzel takımın alt yapısından oyuncu çıkarması lazım bence hem daha karlı hem de daha tutumlu bir durum malum görüşüm şu ki yabancı takımlar alt kadrodan oyuncu çıkarıp işlerine yararsa tutuyorlar yada daha gelişmesi lazımsa direk satışa çıkarıyorlar bunlarda fazla tutuyor kendi ligimizin en büyük sorunu da bu yabancı hastalıkları var alt yapıya güvenmiyorlar bence bu çok yanlış bir hareket türk takımlarında sahaya çıkan oyunculara bakıyorum bazen utanmasalar hiç türk almıycaklar

    6
    0
    yanıtYanıtla
    DERİN:

    boşuna gelmiş

    1
    5
    yanıtYanıtla
    GS 1905:

    Cok sükür alt yapidan bir gencimiz 1. Takima ulasdi insallah devami gelir.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    cengo:

    galatasaray müthiş bir futbolcu aldı. tebrikler birkaç sene sonra ismi tüm türkiyede duyulur. dünya capında olabilir. . . . .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    abdullah:

    şok çükkür geleceğin okanları tugayları olacak uzun zamandı hiç çıkmiyordu diğer arkadaşlarınada umut olur hocalarınıda tebrik ederim inşallah devamı gelir

    1
    0
    yanıtYanıtla
    gs li:

    bu da sana galdıı amedddddddd

    1
    0
    yanıtYanıtla
    fırat gezen:

    oynatsın görelim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title