Haberler

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın kulüpten ihracını isteyecek

Güncelleme:

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın tazminat konusundaki uzlaşma çağrısını reddetti, 36 milyon liranın ödenmesini istedi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, Fikret Orman'ın üyelikten ihracını istiyor.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı çoktan gitti ama krizi kaldığı yerden devam ediyor. Siyah-beyazlılardaki görevine son verildiğinden beri takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adam, şu anda yayıncı kuruluşta yorumculuk yapıyor. Avcı'nın tazminatı ise toplamda 36 milyon lira.

Elli yedi yaşındaki teknik adamın avukatı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Abdullah Avcı'ya Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana hiçbir ödeme yapılmadığını belirtmişti. Bunun üzerine Çebi yönetimi, tazminat konusunda uzlaşmak için Avcı'yı görüşmeye çağırdı. Ancak tecrübeli çalıştırıcının uzlaşmayı reddetmesi şaşkınlığa sebep oldu.

FİKRET ORMAN'IN İHRACI İSTENECEK

Başkan Ahmet Nur Çebi, Avcı ile yapılan sözleşmeyi incelediğinde adeta çıldırdı. Abdullah Avcı'ya tazminatsız istifa hakkı tanınırken, Beşiktaş'ın yüklü miktarda tazminat konusunda çaresiz bırakılmasına büyük tepki gösteren Çebi, önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında Fikret Orman'ın, görevi kötüye kullanma ve kulübü taksirle zarara uğratmaktan dolayı ihracını isteyecek. Diğer yöneticilerin de bu konuda Çebi'ye tam destek verdiği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'A TAZMİNAT YOK

Abdullah Avcı'ya 36 milyon lira ödemek zorunda bırakılan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Sergen Yalçın'ın sözleşmesinde ise çok dikkatli davrandı. Siyah-beyazlı yönetim, görevine son verilmesi durumunda Sergen Hoca'ya en ufak bir tazminat ödemeyecek.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

007:

Fikret orman Paralar Neredee . . . !

7
2
yanıtYanıtla
GADDAR:

OLUR MU ÖYLE ŞEY. . . . . FİKO BAŞGAN FİLOZOF ŞENOL İLE 2 SENE ŞAMPİYON YAPTI TA 8EŞİKTAŞ''I. . . GERÇİ DEMİRÖREN REYİZ''İN PAYI DAHA BÜYÜKTÜ AMA NEYSE !!!!!!!! KİRLİ ÇAMAŞIRLAR ORTAYA DÖKÜLECEK ELBETTE !!!!!

7
1
yanıtYanıtla
Kukari Badi:

Acun televizyon programında imkanı olmayan çocukların uzaktan eğitimden geri kalmamaları için yaptığı laptop kampanyasında 10 milyon TL toplayabildi. Aynı ülkede 36 milyon TL başarısız bir teknik direktöre ödeniyor işte böyle. Varın farkı siz düşünün.

8
0
yanıtYanıtla
E-DEVLET:

PARAYA BAK ÖLENE KADAR ÇALIŞMA YAT YE. ONDAN SONRA SEYİRCİYE 10 TL GÖNDERİN DİYE YALVARIN. ÇOK YAZIK ÇOOOOOOOOOK

7
0
yanıtYanıtla
TEMEL:

36 milyon lira birakilir mi be.

7
0
yanıtYanıtla
BARAK:

İNEK YEDİ. İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DAĞ NEREDE YANDI BİTTİ KÜL OLDU

6
0
yanıtYanıtla
FEDA yalanları:

Gariban seyirciye de 10 TL gönderin kampanyası yapın :)

5
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

neden uzlaşsın ki Adam sözleşme yapmış.

3
2
yanıtYanıtla
Soner bozkurt:

Nur Çebi çokmu başarılı iki tane adam almayı beceremedi elindekileri yolladı şimdi başarısızlığını geçmiş yönetimlerde arıyor geçmişi bırak önüne bak icraat görelim yarın sende gidince sende konuşulacaksın iyi konuştur bari Beşiktaşı olduğumuzdan utanır duruma geldik

1
3
yanıtYanıtla
Ahmet TÜRKAY:

Buna gücün yetmez başkan.Kensi başarısızlıklarını örtmek için gündem değiştirmeye çalışıyorsunuz.

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title