Haberler

Ahmet Ağaoğlu'ndan yayıncı kuruluşa Fenerbahçe tepkisi: Liderin maçı birinci kanaldan verilir

Güncelleme:

Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı geçen Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluşun maçlarını 2. kanalda yayınlamasına tepki gösterdi. Ağaoğlu, "Liderin maçını 2. kanalda, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Göztepe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aradan sonra oynadıkları için mutlu olduklarını belirten Ağaoğlu, "Maçlar tehir edildiği günden bu yana, ligin oynanacak biteceği inancını yaşadım. Farkındaysanız da, bu konuyla ilgili yorum ve spekülasyon yapmayan, otoritelerin vereceği kararı bekleyen birkaç kulüpten biriydi Trabzonspor. Şükürler olsun ki yeniden başladık. İsmi yeni normal olarak adlandırılsa da, normale yakın bir dönem" dedi.

"LİDERİN MAÇI VARSA, 1. KANALDAN VERİLİR"

Yayıncı kuruluşun maçı 2. kanalından vermesine tepki gösteren başkan, "Yayıncı kuruluş maçımızı 2. kanaldan yayınlamış. Liderin maçını 2. kanalda, 7. sıradakinin maçını 1. kanaldan yayınlamak nasıl bir anlayıştır? Lider maç oynuyorsa, liderin maçı 1. kanaldan verilir. Doğrusu budur, yayıncı kuruluş bununla alakalı bir açıklama yapar da inşallah biz de rahatlarız" ifadelerini kullandı.

"KORA KOR MÜCADELENİN OLDUĞU BİR MAÇ"

Kıran kırana bir maç olduğunu kaydeden Ahmet Ağaoğlu, "Avrupa'da 2 maçımızı seyircisiz oynadık, zevki yok ama gereğini yerine getirmek zorundayız. Bazı maçları seyrediyorum Avrupa'da, onlara göre biz kora kor mücadelenin olduğu bir maç yaşadık. 37. dakikadan sonra 10 kişi oynadık. 90 gün üzerine ilk defa topla buluşuyorsunuz, 90 gün oynamadıktan sonra o ilk maçın psikolojik baskısı başka" diye konuştu.

"BİZİM TÜM HEDEFİMİZ 2+1 KUPA"

Bu sezon 2 kupayı birden almak istediklerini vurgulayan Trabzonspor Başkanı, "Salı günü oynayacağımız kupa maçı var, Fenerbahçe zirvenin uzağında kaldı, ligde beklentisi yok gibi görünüyor. Yine kimsenin emeğine saygısızlık istemem, son düdük çalmadan belli olmaz ama kupaya Fenerbahçe daha çok güven veriyor. İlk maçtaki 2-1'lik sonucu ben avantaj olarak görmüyorum. Bugünkü mücadeleye yakın bir mücadele olacağını tahmin ediyorum. Bizim hedefimiz 2 kupa, hatta 2+1 kupa, Süper Kupa ile. Bunu yapacak güce sahibiz, inşallah sezon sonu geldiğinde de bu hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz." diyerek sözlerini noktaladı.

ABDÜLKADİR PARMAK: 2 ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

61. maçına çıktığı için mutlu olduğunu kaydeden Abdulkadir, "Gururluyum, nice 61 maçlar oynarım inşallah." dedi.

Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan 25 yaşındaki futbolcu, "Karantina sürecinde bireysel antrenmanlar da yaptık, her şeyi yaptık. Hedefimiz 2 şampiyonluk, bunun için yolumuza devam ediyoruz ve idmanlarda da kendimizi sıktık. Çok iyi başladık maça, Guilherme'nin atılmasıyla biraz zorlandık ama kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştık. Mutluyuz." ifadelerini kullandı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: BİR HAYALİMİZ VAR

İki kupayı da kazanmak istediklerini dile getiren Abdülkadir Ömür, "Hepimiz için zorlu bir süreçti, iyi başladık. Hem ligde hem kupada şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah bunu başarabiliriz" dedi.

Trabzonsporlu futbolcuların bir hayali olduğunun altını çizen Abdülkadir Ömür, "Bir buçuk aydır çok iyi çalıştık, bir hayalimiz var. İnşallah bu hayalimizi gerçekleştirebiliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

kadir:

işte böyle böbürlenip kibirlendiğiniz için hiçbir zaman büyük takım olamayacaksınız Trabzonsporlu yöneticiler. ne demek 7. takım? daha bir sezonda insanın burnu bu kadar havaya kalkarsa Türk futbolu dedikodu pazarına döner tabi. sen kendini Fenerbahçeyle neden kıyaslıyorsunki. sen 3 sezon şampiyon olsan fener 3 sezon 2. ligde oynasa gene de Fener Fenerdir ve herkes haddini bilecek. 1 sezonda kendinizi barcelona mı sandınız. madem okadar iyidiniz UEFA da bu yıl ne yaptınız? 1 puanla sonuncu oldun

6
2
yanıtYanıtla
Nasıl Başkan Olmuş:

Yayıncı kuruluş lig başlamadan önce belirler bunları. Herkes favori olmasına göre şekillenir. Sadece son 3 hafta da değişir. Ondan önceki haftalar da en başta favori kimse ona göre şekillenir. Kuralları bilmiyorsa danışmanları öğretsin. Yazık olmuş. O zaman başakşehir, Vestel Manisa, Sivas, Rize maçlarını da ilk kanaldan verseydi. Hey allahım nasıl bi cahilliktir bu

3
2
yanıtYanıtla
ha:

maçı verirken öyle anlaşsaydın. biz mi verdik maçları o yayıncı kuruluşa

4
0
yanıtYanıtla
Alper:

Doğru söze ne denir

1
2
yanıtYanıtla
para para:

Yayıncı kuruluş kim ? Bir arap kurumu. . . . tersten okursanız PARA. . Kim çok para getirecek se 1. sırada. . . şaşıracak bir durum yok ortada. .

2
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

iyide yayinlanmadimi maciniz canli canli ??? ne kadar sacmaliklarla ugrasirlar oldu bu millet. . . . gs oynasaydi ayni gün ozaman birsey demezdi demi baskan ???

2
0
yanıtYanıtla
Ts:

Şampiyona saygı duyun

0
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Niye...Size her kanal Trabzon değilmi...yo şaka bi yana...doğrudur...hakkınızdır...

0
0
yanıtYanıtla
Arap arap:

Siz bugün lider olabilirsiniz ama -FENERBAHÇEM -TÜRKİYEDE- herzaman BİR numara olduğu için e doğal olarakta herzaman pirimi biz yapıyoruz.bu beinsport değil başka kanalların spor haberlerinde bile hep en başda FENERBAHÇE ile başlanır.hala uyumayın?????? en büyük FENERBAHÇE başaka da büyük yok??????

0
0
yanıtYanıtla
Arap arap:

FENERBAHÇEM en alt sıralarda olsa bile,lider olmasa hiç kupa almasada.hep konuşulan ve konuşulacak ilk takımdır. Sizlerde FENERBAHÇENIN BÜYÜKlüğünün farkındasınız Aslında...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title