Haberler

Ahmet Ağaoğlu: Lille yetkilileri Yusuf Yazıcı için Türkiye'de

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, bir forvet transferinin yarın açıklanabileceği ifade ederek, "Bir transferimiz tahmin ediyorum yarın açıklanır ama yine çalışmalarımız devam ediyor. Bu gelecek oyuncu hiçbir şekilde adı telaffuz edilmemiş bir isim" dedi.

"TRABZONSPOR SINIRSIZ BÜTÇESİ OLAN BİR TAKIM DEĞİL"

Transfer yaparken mali kriterlere dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Ağaoğlu, "Lisans talimatı var. UEFA'nın da Finansal Fair Play kuralları var. Biz tabiri yerindeyse direkten döndük. Çok ciddi bir ceza alıyorduk. Ayrıca yeniden yapılanma ile alakalı imzaladığımız bir sözleşme var. Her kulübün bu kurallar gereği transfere harcayacağı ve maaş olarak ödeyeceği para kesin olarak belli. Geldiğimizden beri bunun savaşını veriyoruz ama medyada ve sosyal medyada sınırsız bütçesi olan bir kulüp algısı oluşturuluyor. Bütçesini karşılayamayacağımız forvetlerin isimleri ciddi şekilde gündemde tutulmaya çalışılıyor. Buradaki amacı anlamakta zorlanıyorum. Trabzonspor Kulübü sınırsız bütçesi olan ve geçmişte örneklerine rastladığımız transferleri yapacak bir kulüp değil. Hiçbir başarı uçuk rakamlarla transferler yapılarak gerçekleşmez. Başarıya giden yol bu değildir. Takımın ödeme dengesini bozduğunuz anda zaten bütün sistem bozulur. Şu anda Türkiye'de çok farklı bir sistem uygulanıyor. Aslında yıllardır uygulanması gereken bir sistem bu sene uygulanmaya başladı. Bunun gerçeklerini çok iyi analiz edip, herkesin o doğrultuda hareket etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"LILLE'İN YUSUF YAZICI İÇİN TEKLİFİ 15 MİLYON EURO"

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Lille Kulübü'nün Yusuf Yazıcı için ilgisi sürdürüyor. Transferi sürekli olarak sıcak tutuyorlar ve görüşmeler devam ediyor. Bizim tavrımız belli. Herkesin konuştuğu, basın yansıyan rakamlar Lille'in teklif ettiği rakamlar değil. Lille, ilk yaptığı teklifte hala ısrarcı. Biz de aynı şekilde ısrarcıyız. Böyle bir teklifi kabul etmemiz mümkün değil. Onların teklifi 15 milyon Euro.  Bizim istediğimiz rakamlar ile onların teklif ettikleri arasında ciddi bir fark var. Lille'in transferden sorumlu yetkilileri Türkiye'de" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Yusuf Yazıcı Trabzonspor Türkiye Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title