Haberler

Adı Galatasaray'la anılan İrfan Can Kahveci, Fatih Terim'i takibe aldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada bulunan İrfan Can Kahveci'den sürpriz hamle geldi. Yıldız futbolcu Instagram hesabından Fatih Terim'i takibe aldı.

Galatasaray'ın transfer listesinde olan olan Başakşehir'in başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Başakşehir forması giyen yıldız futbolcu Instagram hesabından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i takibe aldı. Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından Fatih Terim transfer listesinde İrfan Can Kahveci'nin olduğunu açıklamıştı. Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz de İrfan Can'ın transferi için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşme gerçekleştirdiğini ifade etmişti..

Adı Galatasaray'la anılan İrfan Can Kahveci, Fatih Terim'i takibe aldı

BAŞAKŞEHİR 14 MİLYON EURO İSTİYOR

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise oyuncunun bonservisini 14 milyon Euro olarak belirlediklerini söylemişti.

GALATASARAY, İRFAN İÇİN SPONSOR ARAYIŞINDA

Başakşehir ile transfer görüşmelerini sürdüren Galatasaray, İrfan Can Kahveci transferi için sponsor arayışlarını sürdürüyor.

"Kaynak yaratmadan bu transferi yapamayız" diyen Başkan Mustafa Cengiz, sponsorla anlaştıktan sonra, ödemesi sezon sonunda olmak üzere 25 yaşındaki futbolcunun bonservisini Galatasaray'a kazandırmaya çalışacak.

Yıldız futbolcu ise Sarı-Kırmızılı kulüple her konuda mutabakata vardı ve Galatasaray'a gitmek için Başakşehir'den izin istedi.

Başkan Göksel Gümüşdağ'ın zorluk çıkarmak istemediği, ancak bonservis konusunda geri adım atmayacağı da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Patlayici:

Adamlar mesutu aldilarmi evet biz de takibe aliniyoruz büyük basari

3
4
yanıtYanıtla
hoca:

Niye başka bir ülkedemi yaşıyormuşta takibe almış yada aklınımı kaçırmış. . ?Gerçi irfan canda akıl olsa cinconu düşünmez.

2
5
yanıtYanıtla
fb:

mesut özil futbol dersi verir irfan can kahveciye irfan can kahvecide kim mesut özilin yanında

2
4
yanıtYanıtla
ümüt:

32 yaşında koltuk değneyiyle gezmesi yakın fenere maliyeti 30 milyondan fazla boş beleş yorum yapıyon

yanıt2
yanıt1
fb:

kim bu irfan can kahveci duyanda fatih terim hocayı neymar mbappe ronaldo messi takibe aldı sanacak balon oyuncu bu irfan can kahveci ferdi kadıoğlu bundan en az 2 gömlek üstün eğer mesut gelirse ferdi kadıoğlu çok değer kadar kendine zaten geleceğin yıldızı olacak ferdi daha hızlı gelişir irfan can kahveci tamam güzel oyuncu ama abartıldığı kadar değil ferdi daha yıldız irfandan

3
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

En azinda 33 yasinda degil son üc yildir futbol oynamamis Sikebahceliler anladi sanirsam....Irfan Can genc kaliteli futbolcu ama bu rakam yinede yüksek alti milyon Euro ve üzerinde bir iki fotbulcu makuldur..

6
0
yanıtYanıtla
Burak:

Adama yurtdışından 5 milyon bile teklif eden olmamış 14 veren enayi takım hangisi olucak bakalım gese mi febe mi bejeke mi tese mi

4
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Almışmışlar veresiye. Alavere dalavere kim bize beleş vere.

3
1
yanıtYanıtla
adsız:

yurtdışından bir takım istese beleş veririsiniz gs isteyince değer biçemezssiniz

3
0
yanıtYanıtla
kim:

4 yeter abartmayın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title