Haberler

Adana Demirspor durmuyor! Dünyaca ünlü futbolcu David Luiz ile her konuda anlaşmaya varıldı

Güncelleme:

Balotelli, Stambouli, Belhanda gibi yıldızları kadrosuna katan Adana Demirspor, Brezilyalı David Luiz'i de açıklamaya hazırlanıyor. Süper Lig'e yeni yükselen Adana ekibinin, Brezilyalı stoper ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Bir büyük yıldız daha Süper Lig yolunda. Balotelli ve Belhanda transferiyle ortalığı sallayan ve ardından Stambouli'yi renklerine bağlayan Adana Demir, şimdi de David Luiz'i getirmek üzere. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Dünyaca ünlü Brezilyalı stoperle görüştüklerini ifade etmişti. Fanatik'in haberine göre; yaklaşık 10 gün sonra transfer olumlu sonuçlandı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Adana Demirspor durmuyor! Dünyaca ünlü futbolcu David Luiz ile her konuda anlaşmaya varıldı

DÜNYA MARKASI

David Luiz kariyerini Benfica'da parlattı. 2011'de 25 milyon euroya Chelsea'ye transfer oldu. Bu süreçte Brezilya Milli Takımı'nın da değişilmez ismiydi. 2014'te 49,5 milyon euroya PSG'ye gitti. David Luiz, 2013-2016 yılları arasında dünyanın en iyi savunmacıları arasında gösterildi. 2016'da tekrar Chelsea'ye döndü 35 milyon euro bedelle. Yavaş yavaş düşüşe geçti ama 2019'da Arsenal'a imza attı. Topçular'da mukavelesi bu sezon bitti ve boşa çıktı.

Adana Demirspor durmuyor! Dünyaca ünlü futbolcu David Luiz ile her konuda anlaşmaya varıldı

FRİKİKLERİ RESİTAL

David Luiz, kafa toplarında ve sert savunmacı kimliğiyle bilinse de frikiklerde de oldukça başarılı. Jeneriklere girebilecek birçok frikik golü kaydetti. Oynadığı takımlarda tehlikeli mesafelerden serbest vuruşlarda topun başında hep Luiz vardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Luiz Haberler

500

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

Helal olsun Adana Şampiyonlar ligine sen git hiç yoktan Galatasaray dan daha iyisin

55
15
yanıtYanıtla
Platon :

Bunlara piyangomu vurdu hayirdir.

22
2
yanıtYanıtla
Raşit Tosun:

ÇOK BÜYÜK VURGUN VAR. SAĞLAM PARA AKLANIYOR. ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN. 5 YIL SONRA YENİ ADANA DEMİR SPOR OLUR KLUBÜN ADI AMA VURGUNU YAPANLAR HAYATLARINA DEVAM EDER.

3
3
yanıtYanıtla
has kul :

cem uzanın istanbulsporu gibi oldular

3
2
yanıtYanıtla
Can Sisli:

Burada karşıt,olumsuz yorum yazanlara derim ki ; Adanademirspor , bir şirket ,halk ve işçi futbol takımı olup, yeterli parası olan başkan Murat Sancak sayesinde bu kadar değerli oyuncular alınmıştır, gerisi Faso fiso ,

3
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Adana Demirspor ve Alanya spor Transfer düzeyleri müthiş. İki ekipte gelecek sezon çok konuşulacak.

2
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

maşallah demir gibi bir takım olmak istiyorlar zannımca kanımca fikrimce sanırsam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title