Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın istifa kararı aldığı, erken seçim şartıyla vazgeçtiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in yaptığı son açıklamalar sonrası Abdurrahim Albayrak'ın istifa kararı aldığı, ocak ayında erken seçime gidilmesi şartıyla bu kararından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Başkan Mustafa Cengiz'in Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcuları hedefe koyan konuşmalarından rahatsızlık duyan İkinci Başkan Albayrak'ın istifa kararı aldığı ortaya çıktı.

Önceki gün Florya'ya giderek Fatih Terim'e destek olduğu mesajını veren sarı-kırmızılı idarecinin, ocak ayında erken seçime gidilmesi şartıyla istifa kararından vazgeçtiği öğrenildi.

ARAYA MESAFE KOYACAK

Galatasaray İkinci Başkanı bundan sonra ise Başkan Cengiz ve yönetimle arasına mesafe koyma kararı aldı. Deneyimli yöneticinin kulübün bir an önce seçime gitmesi için çalışma başlattığı da belirtildi.

KÜSKÜNLER ÇOĞALDI

Abdurrahim Albayrak ile beraber yönetimde kalıp, küskün olan isimlerin sayısı da böylece dörde yükseldi. Albayrak dışında Mahmut Recevik, Ömer Cansever ve Erol Özmandıracı da yönetimle bağlarını koparmış durumdular.

SEÇİM HAVASI OLUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile yönetim kurulu toplantısında tartışan Abdurrahim Albayrak'ın, Başkan Mustafa Cengiz'le sorun yaşamasının sonuçlarının ağır olacağı düşünülüyor. Sarı-kırmızılı kulüpte bu gelişme ile beraber Başkan Cengiz'e en yakın isim olarak Yusuf Günay yer alıyor.

Albayrak'ın yönetim içindeki gücü ve ağırlığı dikkate alınınca Başkan Cengiz ve Yusuf Günay'ın işi nasıl götürecekleri sorgulanmaya başladı. Sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan bu tartışmaların ve bölünmelerin ışığında iyice seçim atmosferine girildi.

FATİH TERİM DEVAM EDİYOR

Tüm bu gelişmeler karşısında Teknik Direktör Fatih Terim'in istifa etmeyi düşünmediği ve yönetim kurulu içindeki gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

pako:

artık yeter gitsin artık her dönemin adamı safı belli değil

4
1
yanıtYanıtla
bjk:

Buda sıkıştımı kaçıyo en uyanığıda bu heralde :)) alicengiz işlri eskisi gibi olmuyo artık demekki bu futbolda baksana anadolu takımları 4 büyükten daha iyi oynuyorlar yavaş yavaş adalet yerini bulmaya başladı

4
1
yanıtYanıtla
gelsin:

tudor gelip gereksiz futbolcuları gönderip süper bir takım yapmıştı. bunlar hem hazıra kondular hemde gereksiz ne kadar futbolcu varsa aldılar. tekrar tudor gelsin.

4
0
yanıtYanıtla
D:

fatih terim neden istifa etsin ki 1905 lira gibi harika bir ücrete çalışıyor

2
2
yanıtYanıtla
Delinin biri:

Giderken Falcao un parasını ödeyip öyle gitsin resim çekilmek için falcaonun kapısında yatıyordu

3
1
yanıtYanıtla
vah:

tüm takımlar ibret alıp dersler çıkarmalı. kişiler değil takım önemlidir. görmemişin uefa kupası olursa böyle 20 yıl parmağında oynatır koskoca takımı. vadi gidi vah gerçekten vah vah

3
0
yanıtYanıtla
şeytan yadikar:

CİMBOM KARIŞIK ZUHAHAHA

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

Ya dadı facao nasıl gelmişti ama. :))))))

2
0
yanıtYanıtla
bence:

ne seçimi la ortalıkta pandemi var yapamıyorsanız gidin pandemi bitene kadar normal seçime kadar tüm yetkileri hocaya devredin imparator başkan olsun bence

2
0
yanıtYanıtla
hihihi:

lütfen istifa kararı alma çok başarın vaaa misal ardayı transfer etmiştiniz başka ne başarısı vaaadı hahaha

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title