Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın 3 F.Bahçeli isimle ilgili iddialarına sert yanıt: Şantaj yapıyorlar

Güncelleme:

Abdurrahim Albayrak'ın Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci ile ilgili "Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum" sözlerine F.Bahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu'ndan sert yanıt geldi. Sipahioğlu, "F.Bahçeli oyuncuların, G.Saraylı olduğu yalanını ortaya atıyorlar. Daha önce yapmışlardı, yine şantaj yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yöneticisi Metin Sipahioğlu, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'yle ilgili sözlerine sert yanıt verdi.

Albayrak'ın, " İrfan Can Kahveci, Galatasaray'a gelmeyi çok istedi. Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. Sadece o değil ki... Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim. Mert Hakan'ın, hatta ofisimde gece 02:00'de boynuma sarılıp ağlayıp giden Vedat Muriqi'in fotoğrafları var" sözlerine yanıt veren Sipahioğlu, Bu yalanları söylemek de meziyet ister" diyerek Galatasaray 2. Başkanı'nın iddialarını cevapladı.

İşte Metin Sipahioğlu'nun açıklamaları;

Abdurrahim Albayrak, Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci için konuştu. Sanırım bunu kapalı bir ortamda söylemişler, gazetelerde çıktı ve yalanlamadılar. Fenerbahçeli oyuncuların, Galatasaraylı olduğu yalanını ortaya atıyorlar. Ayrıca yine bir şantaj var, elinde futbolcularla ilgili şeylerin olduğunu söylüyorlar. "VAR kayıtları elimizde" diyerek şampiyonluk için de şantaj yapmışlardı.

"TRANSFER USULSÜZLÜĞÜ YAPIYORLAR"

Galatasaray yurt içinde transfer usulsüzlüğü yapıyor, oyuncuları yapıyor. Oyuncuyu yanınıza alırsanız, bonservis pazarlığına işiniz kolaylaşır. Bonservis kolaylığı için bunu yapmaya çalışıyorlar. UEFA, FIFA ve TFF'nin kurallarına aykırı bir durumdur. Oğulcan Çağlayan'da da bunu yaşadık. Bizle alakası yok ama biz bu oyunun bir paydaşıyız. Oğulcan Çağlayan bu işten ceza aldı. Anadolu kulüpleri bundan rahatsız. Belki onlar da konuşurlar.

"GALATASARAYLI AMA FENERBAHÇELİ İSİMLERE HAYRAN"

Fenerbahçe önce oyuncunun kulübüyle anlaşır, sonra oyuncuyla görüşür. Vedat Muriqi için 'Rize'de bir aslan yatıyor' diyerek yalan söylediler. Vedat'ın Fenerbahçe formalı çocukluk resimleri çıktı. aynı şeyi İrfan Can Kahveci için de yaptılar. İrfan'ın birkaç yıl ya da birkaç ay önce kendi arabasından bir videosu var. Emre Belözoğlu ve Alex ile ilgili sözleri var. Çok koyu bir Galatasaraylı ama Fenerbahçeli isimlere hayran! Araya bir tane bile Galatasaraylı sıkıştırmamış. Artık onların sözünün itibarı kalmamış. Bu yalanları söylemek de meziyet isteyen bir konu.

"İNSAN BUNLARI SÖYLERKEN ÇEKİNİR"

Vedat, İrfan ve Mert Hakan'la fotoğraflarınız var, size neler söylemişler, boynunuza sarılıp ağlamış ama Fenerbahçe gelip işi bitirmiş. Biz birkaç günde işi bitirdik. Madem bu kadar yakındınız, nasıl imza attıramadınız? 3'te 3! Fenerbahçe gelmiş, istemiş, almış ve götürmüş. İnsan bunları söylerken çekinir ama onlar söylediği için biz çekinmiyoruz. 7. yalanlarını da çıkarmış olduk.

"5 PUAN ÖNDE OLMAMIZ GEREKİYORDU"

Geçen sene Zorlu algısı çektiler, bunu slogana dönüştürdüler. Saldırı yaptılar. O noktadan sonra Fenerbahçe çok ciddi hakem hataları zincirine maruz kaldı. Aynı dönemde en çok lehine karar verilen de ortada. Rıdvan Dilmen sezonu üzerinden Serdar Tatlı ile bağdaştırmaya çalışıp, bizi hakemleri etkileyen bir konuma sokmaya çalışıyorlar. Ancak Türkiye'nin karnı artık buna tok. İki haftada neler yaşandı. Galatasaray maçında net bir golümüz verilmedi. VAR çizgileri %100 robotla yapılmıyor. Topun ayaktan çıktığı an değişirse, her şey değişir. Kamera açısı, vücut iz düşümü her şeyi değiştirir Manipülasyona açık bir sistem. Ozan'ın golü net bir gol. Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında VAR pozisyonu da ortada. Adil hakem ve VAR yönetimiyle 5 puan önde olmamız gerekirken, aynı puandayız. Hangi takım, nasıl güçlendiriliyor, hepsi ortada.

"BİZ SÖYLESEK ORTALIK YIKILIYORDU"

Algıları yaparak hakem hatalarının yönleri ağır şekilde değişti. Geçen sene de değişti, bu sene de değişiyor. Serdar Tatlı'yı isteyen başkan kim? Mustafa Cengiz'in demeçleri ortada. Aynı şeyleri biz söylesek ve bu hakem kararları olsa, ortalık yıkılıyordu. Tarafsız spor yorumcuları bunları konuşmalı. Yalan zincirini, kanıtlarıyla ortaya koyduk. Son haftalardaki hakem hataları ve demeçleri de ortaya koyduk. Spor kamuoyu bu gerçekleri kendi araştırsın. Yalana dönük propaganda yapanları da spor kamuoyu sorgulasın. Bu konularda bize bile gerek kalmaması lazım. Çatır çatır her şeyi ortaya koymakla yükümlüydük ve bunu da yaptık. Üslubumuz ağırsa, izleyenlerden özür dileriz. Bizi buraya Galatasaray'ın yalanları çekti. Bizi herkesle karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Bu seviyeye geldiğimiz için üzgünüz. Bunu yapmak zorundaydık. Burası da Fenerbahçe Kulübü, milyonların hakkını savunmakla yükümlüyüz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mert Hakan Yandaş İrfan Can Kahveci Vedat Muriqi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

TURCO:

Türkiye''de şike 10 harflidir. Fenerbahçe

21
15
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

SANA ÜÇ HARFLİ BİR ŞEY GÖSTERMEK İSTERİM ONUDA OKUR MUSUN ?

yanıt7
yanıt10
angaralı0606:

O dediğinin kralı 1993 te Ankarada oldu. . 8-0 hem de. .

yanıt7
yanıt6
LOOK AT THE TABLE:

yoğurtçu göster hadi ne boş boş konuşuyorsun. boş konuşmak sizin işiniz. tabelaya bak lider cimbom

yanıt8
yanıt3
beşiktaş şampiyon:

bütçen belli okadar transferi nasıl yapabiliyorsun fb. Thiamı nasıl aldın 15 alan mesut 3 e nasıl geldi. derbide hadi golün verilmedi rakip takımın verilmeyen penaltısı serdarın kırmızısı neden konuşulmuyor. O kadar seyirciye verilen komik ceza. En çok kollanan sizsiniz. Algıyı siz yapıyorsunuz. Şampiyon olamazsanız bataksınız. Ne yaparsanız yapın bu sene beşiktaş şampiyon.

20
11
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ LIYA:

MİLLETİN DERDİ SENİ NİYE GERDİ .

yanıt3
yanıt4
1907:

Sen konuşuyorsun Sekiztaşlı

yanıt1
yanıt3
Canmen:

Son On Yilda en cok fulbolcu alip satan ve büyük zarari gören Cin Con. . . istatiklerde mevcut. . . kaldiki 20 den fazla bransta enternasyonal seviyede yarismaktayiz. . . zaten bu tüm kulubler oranininla hemen hemen es seviyede. . . yani azcik kendi sikletinize bakmanizda fayda var. . . kaldiki Uefa ile finans anlasmasi saglanmis ve o ölcüde hareket etmekteyiz. . . ayni sizinde agir anlasmanizin oldugu gibi. . .

yanıt1
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Bir maçı 1-0 kazanıp da bu kadar sevinen ve bu kadar ortalığı karıştıran başka takım var mıdır.

10
15
yanıtYanıtla
UNUTTUN MU CİCİM:

Kadıköy’de Cimbom’la berabere kalınca çılgınlar gibi kutlamıştınız ya ne çabuk unuttun, başkanınız bile sahaya inmişti mutluluktan

yanıt6
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title